Adamlarda net forvet var ve bence ligin en iyisi şu an. (Vincent)
İyi kötü kontra bitirecek sprinter oyuncusu var (Nkodou).
Orta sahası görece fena değil. (Josef, Atiba, Mensah)
Sağ beklerini de bayağı beğeniyorum ben.
Amaaaaa aması var işte,
Yukarıda yazdığımız adamların alternatiflerinin seviyeleri oldukça düşük. Vincent'a sakat dedik, inşallah oynasın kimsenin sakatlanmasini temenni edecek değiliz FB'liler gibi, ama her an 3 maç kacirabilir riski var. Atiba dediğimiz adam bildiğin 40 yaşında.
Bu adamlar daha 3-4 hafta evvel Konya'dan 4 yiyordu, evinde Gençler'e, Antalya'ya maç veriyordu.
Bunları havaya sokan yegane maç (nasıl olduysa oldu) Başakşehir'i yendikleri maç oldu. Ki o maç 5 dakika daha devam etse Başak 4-3 yapacaktı. Bir milyon kere oynansa 2 kere falan kazanırdı BJK o maçı. Kazandı.
Ardından FB'yi 3-4 yendiler, sonra içeride Kasımpaşa geldi (o maçı izlemedim) 3 maç seri gelince normal olarak moral ve hava oluştu ve aynı FB'deki gibi şimdi favori ilan ediliyorlar.
Bu maçta dahi (ki görece ligin en zayıf ekiplerinden biri) 60'da saçma bir penaltıya çözüldü maç.
Ben yine söylüyorum, FB bunlardan daha ciddi bir şampiyonluk adayıdır.
Bizimle alakalı bir şey demiyorum, ya da bizden iyidirler ya da kötüdürler de demiyorum. Sadece boşu boşuna bunları çok ciddiye almaya gerek yok, Alanya dahi daha ciddi şampiyonluk adayıdır.