SL 20/21 H:13 | Beşiktaş 4-0 Erzurumspor | MS | 20 Aralık

İşin defans kısmına baktığımda ligde ayrı ayrı en iyi oyunculara sahibiz Luyindama & Marcao gibi stoper ikilisi yok hiçbir takımın Muslera'dan bahsetmeye bile gerek yok Saracchi & Omar bekleri gayet iyi önlerinde Taylan var ama işin hücum kısmına geçtiğimde tamamen rezil haldeyiz 2 senedir

Bu konuda Fatih Terim'e de suç atamıyorum Diagne&Akbaba ve Oğulcan hücum üçlüsü ile oynuyoruz Beşiktaş ise Aboubakar&Mensah&Ghezzal ve Nkoudou ile oynuyor Fenerbahçe'nin kadrosu yine bizimkinden çok daha geniş Alanya&Karagümrük gibi takımlar bile bizimkinden daha iyi güçlü hücum anlamında doğruya doğru
Hucum tarafini kalitelestirmemiz lazim. Sirf bu yuzden birsuru puan kaybettik. Defans acisindan bu ligde herkesten ustunuzde bu ligde hucum tarafin iyi olmali

Beşiktaş 12 puan birden kazanarak 2. Alanya'yla farkını 5 puana çıkardı.

Adamlarda net forvet var ve bence ligin en iyisi şu an. (Vincent)
İyi kötü kontra bitirecek sprinter oyuncusu var (Nkodou).
Orta sahası görece fena değil. (Josef, Atiba, Mensah)
Sağ beklerini de bayağı beğeniyorum ben.

Amaaaaa aması var işte,
Yukarıda yazdığımız adamların alternatiflerinin seviyeleri oldukça düşük. Vincent'a sakat dedik, inşallah oynasın kimsenin sakatlanmasini temenni edecek değiliz FB'liler gibi, ama her an 3 maç kacirabilir riski var. Atiba dediğimiz adam bildiğin 40 yaşında.

Bu adamlar daha 3-4 hafta evvel Konya'dan 4 yiyordu, evinde Gençler'e, Antalya'ya maç veriyordu.

Bunları havaya sokan yegane maç (nasıl olduysa oldu) Başakşehir'i yendikleri maç oldu. Ki o maç 5 dakika daha devam etse Başak 4-3 yapacaktı. Bir milyon kere oynansa 2 kere falan kazanırdı BJK o maçı. Kazandı.

Ardından FB'yi 3-4 yendiler, sonra içeride Kasımpaşa geldi (o maçı izlemedim) 3 maç seri gelince normal olarak moral ve hava oluştu ve aynı FB'deki gibi şimdi favori ilan ediliyorlar.

Bu maçta dahi (ki görece ligin en zayıf ekiplerinden biri) 60'da saçma bir penaltıya çözüldü maç.

Ben yine söylüyorum, FB bunlardan daha ciddi bir şampiyonluk adayıdır.

Bizimle alakalı bir şey demiyorum, ya da bizden iyidirler ya da kötüdürler de demiyorum. Sadece boşu boşuna bunları çok ciddiye almaya gerek yok, Alanya dahi daha ciddi şampiyonluk adayıdır.

2. Yarinin basinda welington s.cmisti ama josef iyi araya girdi. Bence o da iyi transfer. Ama defanslari les bana gore. Arkasi cok bos besiktasin

Aynen, zaten gol atmakta zorlanıyor bizim takım. Penaltilarla ite kalka gidiyoruz. Bu hücum hattıyla şampiyon olmamız pek kolay olmayacak.
İyi oynadığımız maçlarda bile 0-0 devam ederken penaltı olmadan rakibin kilidini açamıyorduk hele ki 0-1 geriye düştüğümüz zaman tamam geçmiş olsun rakip defansa kapandığı gibi maçın sonuna kadar top dolaştırırız

Benim anlamadığım Ömer şişmanoğlu bunu hep yapıyor. Akıllı bir teknik direktör onu bjkye karşı oynatmaz hatta bu karaktersizin bu amatörce hareketlerle süper ligde oynaması bile skandal.
şişmanoğlu maçı sattı mı diyorsun yani?
doğru düzgün bjk de oynamadı bile yedek bekleyip gitti bu maçı vermekteki maksadı ne olabilir?
bir kaç hafta önce muğdat bizim maçta penaltı yaptırmıştı muğdat da maçı bize sattı mı?
sene olmuş 2021 hala 80 lerin kafası bırakın bunları...
bjk Erzurum dan çok daha iyi takım iyi oynadı ve yendi bunu kabul etmek çok mu zor? sana değil bu cevabı açık sorularım bu şekilde maçları takip eden art niyetli bütün taraftarlara...

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hucum tarafini kalitelestirmemiz lazim. Sirf bu yuzden birsuru puan kaybettik. Defans acisindan bu ligde herkesten ustunuzde bu ligde hucum tarafin iyi olmali
Fatih Terim'e de kızamıyorum Emre Akbaba ile Oğulcan ve Diagne üçlüsüyle istediğin kadar teknik taktik çalıştır sahaya çıkınca hiçbir şeyi gerçekleştiremiyorlar

Fatih Terim'e de kızamıyorum Emre Akbaba ile Oğulcan ve Diagne üçlüsüyle istediğin kadar teknik taktik çalıştır sahaya çıkınca hiçbir şeyi gerçekleştiremiyorlar
Sonucta o aldirdi bunlari reis. Onuda elestirecegiz. Tamam virus filan oldu bunlardan iyi verimde aldi. Ona birsey demiyorum

Adamlarda aboubakar gibi gucku santrafor var sende yok
adamlarda nkoudu gibi sprinter kanat var sende yok
Adamlarda josef ve atiba gibi 2 dmc var sende 1 tane yok
Adamlarda sprinter orta saha mensah var sende yok

Kale ve stoper alirlarsa net favori onlar. Peki sen niye hala bizim kadro daha iyi diyorsun?

Adamlarda net forvet var ve bence ligin en iyisi şu an. (Vincent)
İyi kötü kontra bitirecek sprinter oyuncusu var (Nkodou).
Orta sahası görece fena değil. (Josef, Atiba, Mensah)
Sağ beklerini de bayağı beğeniyorum ben.

Amaaaaa aması var işte,
Yukarıda yazdığımız adamların alternatiflerinin seviyeleri oldukça düşük. Vincent'a sakat dedik, inşallah oynasın kimsenin sakatlanmasini temenni edecek değiliz FB'liler gibi, ama her an 3 maç kacirabilir riski var. Atiba dediğimiz adam bildiğin 40 yaşında.

Bu adamlar daha 3-4 hafta evvel Konya'dan 4 yiyordu, evinde Gençler'e, Antalya'ya maç veriyordu.

Bunları havaya sokan yegane maç (nasıl olduysa oldu) Başakşehir'i yendikleri maç oldu. Ki o maç 5 dakika daha devam etse Başak 4-3 yapacaktı. Bir milyon kere oynansa 2 kere falan kazanırdı BJK o maçı. Kazandı.

Ardından FB'yi 3-4 yendiler, sonra içeride Kasımpaşa geldi (o maçı izlemedim) 3 maç seri gelince normal olarak moral ve hava oluştu ve aynı FB'deki gibi şimdi favori ilan ediliyorlar.

Bu maçta dahi (ki görece ligin en zayıf ekiplerinden biri) 60'da saçma bir penaltıya çözüldü maç.

Ben yine söylüyorum, FB bunlardan daha ciddi bir şampiyonluk adayıdır.

Bizimle alakalı bir şey demiyorum, ya da bizden iyidirler ya da kötüdürler de demiyorum. Sadece boşu boşuna bunları çok ciddiye almaya gerek yok, Alanya dahi daha ciddi şampiyonluk adayıdır.
Hatta Başakşehir dahi çok ciddi aday bence, puan olarak bayağı geride olsa dahi.

Kayseri maçında muğdata söven fenerlilerin düşünce tarzıyla dalga geçenler bugün ömere sövüyor dalga geçtiğimiz antu yapısından uzak durun lütfen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt