Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.404
- 14.034
- 1.728
AK birde Thiam pozisyonunda penalti istiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu biraz kafadan kontak. Babasi ruh hastasiydi bununbu gürcanda baba kontejanında yorumcu olan heriflerden biri.babasıda böyleydi rahmetlik işi gücü en alakasız maçta bile Galatasaraya aklınca laf sokmaya çalışırıdı yazılarında.bir bunun babası birde selçuk yula .
Hakemden çok memnunuz, her zaman böyle yönetsinler canımızı yesinler demesini bekliyorum şerefsiz orman çocuğunun.Maçı Serenay'la birlikte izledim, bir sıkıntı göremedim demesini bekledim.
Valencia olsaydi 10 kere atlardi yereAK birde Thiam pozisyonunda penalti istiyor.
Üstat, ikinci sarilardan kırmızı olunca VAR karisamiyor. Yüzde yüz eminim. VAR sadece direk kırmızı kartlara karisiyor. Gustavonun pozisyonunda direk kırmızı oldugu için çağırdı, ama sahada ki puşt hakemin götü yemedi. Aksi taktirde zaten karışmamasi skandal çünkü Rafael adama dokanmiyor. İkinci sariyi Rafael topa vurdugu icin goruyor ve kirmizi oluyor. VAR burda devreye girmiyor malesef.
Ama neyse, sokayım fenere, bize bişey olmasın.
Bu arada Ali Koç çok antu okumuş. Geçen hafta Pelkas’ın attığı goldü. Çok ince bir çizgi vardı. Keşke Var’a gitseydi diyor. Çizgiyi VAR çekiyor zaten. Taraftarı iyi kandırıyor
İnsan şu maçtan sonra yüzünü göstermeye utanır, arsız şerefsiz.
Futboldan gram anladığı yok , parayı döküp birşeyler olacak diye bekliyor keriz.Ali koc :Gaziantep macin pelkasin golu bize gore gol. Vara bakilmaliydi
![]()
Jahovic i atması ve aynı adamın gustavoyu atmaması açık ve net hakem şikesiEkli dosyayı görüntüle 105681
Bahattin Şimşek'in yönettiği bir diğer Fenerbahçe maçı. Perotti'nin uzun atlama yaparak 85. dakikada aldığı penaltıyla kazanmışlardı hatırlarsınız.
Bu maçı kaybetmeleri lazımdı, eksikleri gelecek 14 gün maç yapmayacaklar, ABV hakem denen yaratık