- 18 Mayıs 2011
- 49.896
- 52.896
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okadar da rezil bi oyun oynamamisiz demek. Takimda şut çekebilen adam olsa 1-2 tane atmistiTabiki, Karagümrüka karsi rezil bir oyun oynadik.
3 mac da arka arkaya yenilsek gene havlu atmayiz. Bak sane febe son 6 macta 4kez kaybetmis hala bizle ayni puanda 3cu siradalarKaybedip lige havlu atacağımız maç.
3 mac da arka arkaya yenilsek gene havlu atmayiz. Bak sane febe son 6 macta 4kez kaybetmis hala bizle ayni puanda 3cu siradalar
Okadar da rezil bi oyun oynamamisiz demek. Takimda şut çekebilen adam olsa 1-2 tane atmisti
tanımadıgımız hakem mustafa bilmem neoglu bile aleyhimize kaç tane yanlıs karar vermişken,en ufak seyde hocayı atmısken,meteye,palabıyıga falan artık alısın ya.mete olmasa baska tetikçi gelecek.hepsi aynı hakemlerin,yapacak bişey yok bu konuda.cıkıp kazanmalıyız
Arda, Taylan, Belhanda ve Luyindama, Göztepe maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Mete adlarını mıh gibi kalbine kazımıştır şimdi
belhanda + sosodan devre arasına kadar max yararlanacaksın başka imkanın yokBence artık şunu kabul edelim.Bu takımda muslera haricinde eksikliği hissedilecek kimse yok.
sivas maçından sonra herkes ardayı göklere çıkardı ilk 11 oynamalıdır deniliyordu.Şimdi önemsiz oldu..Yahu saracci üst düzey emre taşdemir amatördü şimdi tam tersii saracci çöp emre oynasın deniliyor.Bu cümleler hemen hemen her oyuncu için kullanıldı.
Akbaba saydırlıyor ama diğerleri akbabadan farksız.
Bir şekilde kendimizi en az puan kaybıyla devre arasına atmalıyız.
bu saatten sonra o oynamış bu oynamış hiç fark etmez.
Bjk altimizda alanya 3 puan önumuzde 1 mac fazl oynamislar??BJK / Alanya ?
Aliriz maci. Karagumruk kadar iyi degil bence göztepeSimdi Göztepeye karsi ne farkli olur ?
belhanda + sosodan devre arasına kadar max yararlanacaksın başka imkanın yok
Super topcu degil ama senin o kadar nefret edecegin kadar lesh bi adam da degil sen Sneijderden beri takintilisin bu adama agziyla kus tutsa sana gore oyleIyi takimda herkes iyi oynar. 10 mio bonservis + 3.x maas alan adamsin. Sonradan girip 10 top kayibi yapiyorsun bu ne
bunu ilk cikaranin Allah belasini versin. ben daha duyumlar ciktiginda baska 10 no alinmali veya 2. forvet alinip 4-4-2 yapilmali dedim. git arastir oku bul . bunu bos bos uyduran seref yoksunu kim?Super topcu degil ama senin o kadar nefret edecegin kadar lesh bi adamda degil sen Sneijderden beri takintilisin bu adama agziyla kus tutsa sana gore oyle
Aga ceza aldigim zamanlar sik sik forumu okurum gorunun koy klavuz istemez sana gore iyiysede kotu kotuysede kotu bi kurtulamadin su adama takintindan ilk zamanlar ben begenirdim kendisini ama Gecen seneden beri bende tutmuyorum artik kendisini gitmesi gerektigini dusunuyorum ama cidden sen bokunu cikariyorsun .Soyle bi kivamdasin mesela macta kotuyuz ve yeniliyoruz Belhanda yedek sagina bakiyorsun kuufr edecek adam yok soluna bakiyorsun yok Ulan su Belhanda girsede bi sovsem agzina sicsam modundasin iki lafindan biri Belhanda sal artik su adami yaw .Dedigim gibi bizde begenmiyoruz ama seb Asiri derece takinti yaptin adamibunu ilk cikaranin Allah belasini versin. ben daha duyumlar ciktiginda baska 10 no alinmali veya 2. forvet alinip 4-4-2 yapilmali dedim. git arastir oku bul . bunu bos bos uyduran seref yoksunu kim?
Bjk altimizda alanya 3 puan önumuzde 1 mac fazl oynamislar??
Aliriz maci. Karagumruk kadar iyi degil bence göztepe
adam 10 mio bonservis + 10 mio maasa bedel oldu. iyi diyorsan ne diyim. daha bastan beri dedigim sey göz göre göre geldi ve SICTI. daha gecen mac girip en fazla top kayibi yapan adam oldu. neyse devam etAga ceza aldigim zamanlar sik sik forumu okurum gorunun koy klavuz istemez sana gore iyiysede kotu kotuysede kotu bi kurtulamadin su adama takintindan ilk zamanlar ben begenirdim kendisini ama Gecen seneden beri bende tutmuyorum artik kendisini gitmesi gerektigini dusunuyorum ama cidden sen bokunu cikariyorsun .Soyle bi kivamdasin mesela macta kotuyuz ve yeniliyoruz Belhanda yedek sagina bakiyorsun kuufr edecek adam yok soluna bakiyorsun yok Ulan su Belhanda girsede bi sovsem agzina sicsam modundasin iki lafindan biri Belhanda sal artik su adami yaw .Dedigim gibi bizde begenmiyoruz ama seb Asiri derece takinti yaptin adami
Gecer de 10puan fark mi yapar? Daha 27 mac var oynanacak. Ne bu, bu maci kaybedersek havlu atariz havalari onu anlamadim? Febe gibi boktan mi oynuyoruz biz?? Bence oyunumuz gayet iyi oyuncu kalitemiz kötu, ona da devre arasina kadar yapacak bisey yok. Öyle böyle devre arasina kadar en az hasarla göturmek lazim. Ama devre arasindan da pek umudum yok, bakalim nolcek..Demek istedigim, biz 3 mac maglup olursak onlar gecer![]()