⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

tanımadıgımız hakem mustafa bilmem neoglu bile aleyhimize kaç tane yanlıs karar vermişken,en ufak seyde hocayı atmısken,meteye,palabıyıga falan artık alısın ya.mete olmasa baska tetikçi gelecek.hepsi aynı hakemlerin,yapacak bişey yok bu konuda.cıkıp kazanmalıyız

Nasıl aynı arkadaş.
son haftalardaki maçlarımıza en acemi hakemleri verdiler.neden çünkü acemi hakemler ben büyük takım kayırmam düşüncesiyle maç yöneteceklerr.Bunlar çakal çakal siz uyuyun.Ondan sonra geçen haftadaki hakemide bilerek atadılar..şimdide mete şerefsizi..Adamlar hakemlerin karakterlerini biliyorlar tanıyorlar ona göre atıyorlar.Nerde zorbaylar nerde ümit öztürkler neden maçımıza verilmiyor.Çünkü bu mhk, tahkim denen oluşum Galaasaray düşmanı kansız orman çocuklarıyla dolu.

hala olup bitenin farkında değilsiniz.
bizim lehimize bir hata alehimize 10 hata yapılıyor susuyoruz..Rakiplerin tam tersi oluyor ortalığı ayağa kaldırıyorlar.
fenerin her maçı bjknin özellikle geçen haftaki maçta bağırması bunların ne kadar kanı bozuk olduğunu gösteriyor.

ama işte sizin gibi düşünen taraftar çok olduğu için. başımızda sözde başkan ve yöneticiler olduğu için, özelliklede medyada sözde Galatasaraylı yazarlar ve yorumcular olduğu için bizi daha çok ezerler.

Arda, Taylan, Belhanda ve Luyindama, Göztepe maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Mete adlarını mıh gibi kalbine kazımıştır şimdi

Bence artık şunu kabul edelim.Bu takımda muslera haricinde eksikliği hissedilecek kimse yok.
sivas maçından sonra herkes ardayı göklere çıkardı ilk 11 oynamalıdır deniliyordu.Şimdi önemsiz oldu..Yahu saracci üst düzey emre taşdemir amatördü şimdi tam tersii saracci çöp emre oynasın deniliyor.Bu cümleler hemen hemen her oyuncu için kullanıldı.
Akbaba saydırlıyor ama diğerleri akbabadan farksız.
Bir şekilde kendimizi en az puan kaybıyla devre arasına atmalıyız.
bu saatten sonra o oynamış bu oynamış hiç fark etmez.

Bence artık şunu kabul edelim.Bu takımda muslera haricinde eksikliği hissedilecek kimse yok.
sivas maçından sonra herkes ardayı göklere çıkardı ilk 11 oynamalıdır deniliyordu.Şimdi önemsiz oldu..Yahu saracci üst düzey emre taşdemir amatördü şimdi tam tersii saracci çöp emre oynasın deniliyor.Bu cümleler hemen hemen her oyuncu için kullanıldı.
Akbaba saydırlıyor ama diğerleri akbabadan farksız.
Bir şekilde kendimizi en az puan kaybıyla devre arasına atmalıyız.
bu saatten sonra o oynamış bu oynamış hiç fark etmez.
belhanda + sosodan devre arasına kadar max yararlanacaksın başka imkanın yok

belhanda + sosodan devre arasına kadar max yararlanacaksın başka imkanın yok

Şu an için bunların diğerlerinden hiçbir farkı yok.
bundan sonra önemli olan oynanacak olan maçta rakibin durumu ve sahaya çıkacak oyuncuların o günkü performansı..
çünkü bizim iyi oyun oynamamız tamamen rakibin durumuna bağlı.

Super topcu degil ama senin o kadar nefret edecegin kadar lesh bi adamda degil sen Sneijderden beri takintilisin bu adama agziyla kus tutsa sana gore oyle
bunu ilk cikaranin Allah belasini versin. ben daha duyumlar ciktiginda baska 10 no alinmali veya 2. forvet alinip 4-4-2 yapilmali dedim. git arastir oku bul . bunu bos bos uyduran seref yoksunu kim?

bunu ilk cikaranin Allah belasini versin. ben daha duyumlar ciktiginda baska 10 no alinmali veya 2. forvet alinip 4-4-2 yapilmali dedim. git arastir oku bul . bunu bos bos uyduran seref yoksunu kim?
Aga ceza aldigim zamanlar sik sik forumu okurum gorunun koy klavuz istemez sana gore iyiysede kotu kotuysede kotu bi kurtulamadin su adama takintindan ilk zamanlar ben begenirdim kendisini ama Gecen seneden beri bende tutmuyorum artik kendisini gitmesi gerektigini dusunuyorum ama cidden sen bokunu cikariyorsun .Soyle bi kivamdasin mesela macta kotuyuz ve yeniliyoruz Belhanda yedek sagina bakiyorsun kuufr edecek adam yok soluna bakiyorsun yok Ulan su Belhanda girsede bi sovsem agzina sicsam modundasin iki lafindan biri Belhanda sal artik su adami yaw .Dedigim gibi bizde begenmiyoruz ama seb Asiri derece takinti yaptin adami

Aga ceza aldigim zamanlar sik sik forumu okurum gorunun koy klavuz istemez sana gore iyiysede kotu kotuysede kotu bi kurtulamadin su adama takintindan ilk zamanlar ben begenirdim kendisini ama Gecen seneden beri bende tutmuyorum artik kendisini gitmesi gerektigini dusunuyorum ama cidden sen bokunu cikariyorsun .Soyle bi kivamdasin mesela macta kotuyuz ve yeniliyoruz Belhanda yedek sagina bakiyorsun kuufr edecek adam yok soluna bakiyorsun yok Ulan su Belhanda girsede bi sovsem agzina sicsam modundasin iki lafindan biri Belhanda sal artik su adami yaw .Dedigim gibi bizde begenmiyoruz ama seb Asiri derece takinti yaptin adami
adam 10 mio bonservis + 10 mio maasa bedel oldu. iyi diyorsan ne diyim. daha bastan beri dedigim sey göz göre göre geldi ve SICTI. daha gecen mac girip en fazla top kayibi yapan adam oldu. neyse devam et

Demek istedigim, biz 3 mac maglup olursak onlar gecer;)
Gecer de 10puan fark mi yapar? Daha 27 mac var oynanacak. Ne bu, bu maci kaybedersek havlu atariz havalari onu anlamadim? Febe gibi boktan mi oynuyoruz biz?? Bence oyunumuz gayet iyi oyuncu kalitemiz kötu, ona da devre arasina kadar yapacak bisey yok. Öyle böyle devre arasina kadar en az hasarla göturmek lazim. Ama devre arasindan da pek umudum yok, bakalim nolcek..

Geri
Üst Alt