⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

Ilk 20 dakika golu bulursak bu mac 5-0 biter.

Benim ilk 11 :

Okan

Omar - Luyindama - Donk - Saracchi

Taylan

Sekidika - Feghouli - Belhanda - Emre Kilinc

Ali Yavuz Kol

(Hoca olsam Aliyi kaybetmemek icin oynatirim)

Gecer de 10puan fark mi yapar? Daha 27 mac var oynanacak. Ne bu, bu maci kaybedersek havlu atariz havalari onu anlamadim? Febe gibi boktan mi oynuyoruz biz?? Bence oyunumuz gayet iyi oyuncu kalitemiz kötu, ona da devre arasina kadar yapacak bisey yok. Öyle böyle devre arasina kadar en az hasarla göturmek lazim. Ama devre arasindan da pek umudum yok, bakalim nolcek..

Göztepeyi yenelim bi zahmet sorna bakariz

adam 10 mio bonservis + 10 mio maasa bedel oldu. iyi diyorsan ne diyim. daha bastan beri dedigim sey göz göre göre geldi ve SICTI. daha gecen mac girip en fazla top kayibi yapan adam oldu. neyse devam et
Iyi demedik ama surekli ayni seyleri yazip durmak sacma Falcaoya mesala bastan olumluydun simdi hep iyilesmesini bekkiyorsun yok cok iyi golcu yok soyle yok boyle bi adama kafayi taktun mi olumlu anlamda veya olumsuz anlamda geri adim atmiyorsun Belhanda en azindan elinden geleni yapmaya calisiyor zamani geliyor gol atiyor zamani geliyor rakibe gol atyiriyor ama En azindan kotu agridi dikim agridi diyerek maclardan kacmiyor aynisi Diagne icinde gecerli kazmanin teki ama cikip oynuyor .

Iyi demedik ama surekli ayni seyleri yazip durmak sacma Falcaoya mesala bastan olumluydun simdi hep iyilesmesini bekkiyorsun yok cok iyi golcu yok soyle yok boyle bi adama kafayi taktun mi olumlu anlamda veya olumsuz anlamda geri adim atmiyorsun Belhanda en azindan elinden geleni yapmaya calisiyor zamani geliyor gol atiyor zamani geliyor rakibe gol atyiriyor ama En azindan kotu agridi dikim agridi diyerek maclardan kacmiyor aynisi Diagne icinde gecerli kazmanin teki ama cikip oynuyor .
kac haftadir Falcao hakkinda ne demisim git bak BOS konusacagina. Belhanda gibi bastan bildigim canli izledigim (daha gelmeden) cöplere cöpün cöpü derim ve degistirmemde. Cünkü bu adama 10 mio bonservis + 10 mio maas gitti. 20 mioluk TARIHI bi kazik.
Bir avrupa macinda
fbjk macinda bir golü veya asissti yok. 2 kirmizisi var. Gomisli sezonda dua etsin Var yoktu, yoksa bjk macinda dirsekten dolayi kirmizi yiyecekti macin basinda ve sampiyonluk gitmis olacakti

Bjknin genç sol beki kontraya çıkıp rakip ceza sahasına kadar pozisyon kovalıyorken bizim kanat forvet oyuncumuz Oğulcan destek var mı diye etrafa bakıp topu ayağında eziyor. Linnes tekte pas vereceğine önce topu 3 defa dürtüyor. Şut çekmekten takımca korkuyoruz. Bu kafa yapısından çıkmamız gerekiyor.
fener bile Antep maçında ön tarafı biraz hareketlenince ikinci yarının başında tehlike yaratmıştı.
Çabuk oyun, hareketli ve alan değiştiren hücumcular bizim ligde savunulamıyor. Biz ısrarla rakibin savunmaya yerleşmesini bekliyoruz.

Zor maç olcak ama alırız gibi ya ne olur alalım bunu yoksa işler iyi gitmez
Febe üst üste o kadar madara olmasaydı tüm manşetlerde biz vardık çok parlak değiliz bizde formda kalmamız şart

kac haftadir Falcao hakkinda ne demisim git bak BOS konusacagina. Belhanda gibi bastan bildigim canli izledigim (daha gelmeden) cöplere cöpün cöpü derim ve degistirmemde. Cünkü bu adama 10 mio bonservis + 10 mio maas gitti. 20 mioluk TARIHI bi kazik.
Bir avrupa macinda
fbjk macinda bir golü veya asissti yok. 2 kirmizisi var. Gomisli sezonda dua etsin Var yoktu, yoksa bjk macinda dirsekten dolayi kirmizi yiyecekti macin basinda ve sampiyonluk gitmis olacakti
Falcaoya o kadar dur bekleyelim du r bekleyelim diyen adam Belhandaya daha gelmeden once elstirmeye baslayan adam mi bunu diyor .Belhandayi elwstirdiginij ceyregi kadar Falcaoyu eleatirmeden bu yuzden objektif degilsin bazi yorumlarin sirf adami sevmedigin icin diyorum bende elestirmek icin elestiriyorsun.Buda goze batiyor yoksa Belhanda dedigin gibi kotu olabilir bunda sorun yok kotudur belki ama bokunu cikarmak baska bisey mod Bey

Falcaoya o kadar dur bekleyelim du r bekleyelim diyen adam Belhandaya daha gelmeden once elstirmeye baslayan adam mi bunu diyor .Belhandayi elwstirdiginij ceyregi kadar Falcaoyu eleatirmeden bu yuzden objektif degilsin bazi yorumlarin sirf adami sevmedigin icin diyorum bende elestirmek icin elestiriyorsun.Buda goze batiyor yoksa Belhanda dedigin gibi kotu olabilir bunda sorun yok kotudur belki ama bokunu cikarmak baska bisey mod Bey
cünkü belhandanin daha gelmeden ne oldugunu bildigimden dolayi olabilir mi? schalke da gözümün önünde oynadi mesela. daha gelmeden herhangi baska bi 10 no daha faydali olacak dedim. tabi ki de cikti dedigim. babamin oglu, babamin düsmani degil niye sevmeyeyim? adam kazik olarak girdi. Diagne de kazik ama o kadar kizmiyorum mesela.

Geri
Üst Alt