⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

Etebo sakat Taylan sarı yerse ömer belhanda os'u olur bir sonraki maçta

Bana kızıyorlar ama terimin kenarda olmadığı maç için galibiyet bekleyemiyorum maalesef. Aslında herkesin gömdüğü kadar kötü değiliz ama son vuruş ve son tercih konusunda ciddi sıkıntiliyiz.

Öyle katılıyorum , şu maç kritik bence , kaybedersek , bu haftanın 2de 0 ile gitmesi çok olası.
Olası bir terime 7-8 maç cezada da , çöküşe gider bu sezon.
Şampiyonluğumuz hep ihtimallere kaldı malesef :(

Öyle katılıyorum , şu maç kritik bence , kaybedersek , bu haftanın 2de 0 ile gitmesi çok olası.
Olası bir terime 7-8 maç cezada da , çöküşe gider bu sezon.
Şampiyonluğumuz hep ihtimallere kaldı malesef :(
Karagümrük maçındaki 15 snde gelen golle gidecek giderse şampiyonluk şaka gibi :(

İki takımında gol atamayacağı kısır bir maç olur.
Tahmini skorum : Galatasaray’ımız 3-2 alır.

Göztepe defansı ve kalecisini maç içinde Real Madrid defansı ve kalecisi olarak görmeye başlarız diye düşünüyorum, Çünkü gerçekten gol atma becerisinden yoksunuz.

geriye düşersek kazanamayız bu maçı
ilk gol maçın kaderini belirler

Umarım lehimize penaltı çalar maçın hakemi.

3 puan şart çünkü.

Bu sene ligde Kolay maç yok, hala Liğin gizli lideri biziz, maçlarin sonucunu Fatih Hoca belirleyecek birde Son vuruşlarımız, Göztepe deplasmanda sadece 1 maç kaybetmiş çok dikkatli olmaliyiz, Hocammm bu ilk 45 dakikalari neden Mehter takimi gibi oynatiyor anlamiyorum, rakibi Santrayla beraber baski altina almazsan ger dakika direnci ve özgüveni artar bunu bilmek için ordünaryüs olmaya gerek yok...

Hoca ara gazını verdi, artık önümüzde duramazlar...Yıkar geçeriz!

Terim yarın kazanacağımızı düşünüyor demek ki yoksa bu tweeti şimdi değil yarın maçtan sonra atardı.

Geri
Üst Alt