⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

Kendisini sevmiyorum ve istemiyorum ama Terimin yoklugunda Arda sahada olmali yoksa Hakem ekibine bakinca olacaklari görebiliyorum

Arda, Taylan, Belhanda ve Luyindama, Göztepe maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Mete adlarını mıh gibi kalbine kazımıştır şimdi

Arda haricinde diğerlerinin kart görmemesi gerekiyor.

Marcao ve Fatih hocanın cezaları açıklandı mı ?

Kaç maç verdi acaba ş.refsizler

Şimdi baktım da Trabzon bile 6 puan arkamıza gelmiş her ne kadar 1 maçı fazla olsa da. Bizim Ts maçı da zor geçecek o zaman.

tanımadıgımız hakem mustafa bilmem neoglu bile aleyhimize kaç tane yanlıs karar vermişken,en ufak seyde hocayı atmısken,meteye,palabıyıga falan artık alısın ya.mete olmasa baska tetikçi gelecek.hepsi aynı hakemlerin,yapacak bişey yok bu konuda.cıkıp kazanmalıyız

Babael is yapar diyenler 3 mac ust ust oynasa sovmeye baslayacaklar gecen sene gorduk Babel Feguli kanatlarini Forvette te kacirdigi golleri gorduk Diagneden beterdi uzun sure oynamadi kor olur madem gozlum misali

Babael is yapar diyenler 3 mac ust ust oynasa sovmeye baslayacaklar gecen sene gorduk Babel Feguli kanatlarini Forvette te kacirdigi golleri gorduk Diagneden beterdi uzun sure oynamadi kor olur madem gozlum misali

Babel diagneden daha iyi baglanti oyunu oynar. Diagne 0 pivotluk yapiyor.

Babel korona olmadan once takimin en iyisiydi hucumda

a2 de oynatmam daha da
Senin de takintin biktirdi artik aga sorunumuz sanki Belhanfa iyi takimda iyi oynuyor kotu takimda kotu oynuyor sanki butun sorunlar Belhandanin olmamasiyla cozuluyor.Hadi eskiden gol atmiyordu bu sene onemli maclarda cikti kilit acan golleride atti .Oynasin veya oynamasin demiyorum da bu kadar takinti fazla

Bize karşı cuma günü başlayan operasyonun devamı meteden gelecek belli ki bize karşı niyeti gayet belli olan bu tetikçiyi de yenmemiz gerekecek e tabi böyle pasif bi yönetim olursa mete de verilir ali de halis de hocanı ağzını açtı mı atarlar nasıl olsa ortalığı inletecek bi yönetim yok

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt