- 3 Haziran 2015
- 53.816
- 61.791
- 3.963
Kendisini sevmiyorum ve istemiyorum ama Terimin yoklugunda Arda sahada olmali yoksa Hakem ekibine bakinca olacaklari görebiliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda, Taylan, Belhanda ve Luyindama, Göztepe maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Mete adlarını mıh gibi kalbine kazımıştır şimdi
Şimdi baktım da Trabzon bile 6 puan arkamıza gelmiş her ne kadar 1 maçı fazla olsa da. Bizim Ts maçı da zor geçecek o zaman.
zar zor yeneriz ama hem luyindama hem taylan kart görüp cezalı olacak hissine sahibimBu maça dair öngörülerin nedir?
zar zor yeneriz ama hem luyindama hem taylan kart görüp cezalı olacak hissine sahibim
Mehmet Ceyhan açıklamaları gibi sevindirirken hüzne boğan öngörüler.
Hakem de Mete gelmiş zurnayı avuçladık
Taylanin yaninda iyi gider aslindaHala linnes yazmayın yeter arkadaş ya. Her oynadığı maçta arkası bostan gibi. Yok adam defans yapmayı bilmiyor işte. Ha dersin farklı bölgelerde deneyelim o daha mantıklı yeter ki savunma hattında olmasın hiç bi yerde
Babael is yapar diyenler 3 mac ust ust oynasa sovmeye baslayacaklar gecen sene gorduk Babel Feguli kanatlarini Forvette te kacirdigi golleri gorduk Diagneden beterdi uzun sure oynamadi kor olur madem gozlum misali
Babael is yapar diyenler 3 mac ust ust oynasa sovmeye baslayacaklar gecen sene gorduk Babel Feguli kanatlarini Forvette te kacirdigi golleri gorduk Diagneden beterdi uzun sure oynamadi kor olur madem gozlum misali
Babel korona olmadan once takimin en iyisiydi hucumdaBabael is yapar diyenler 3 mac ust ust oynasa sovmeye baslayacaklar gecen sene gorduk Babel Feguli kanatlarini Forvette te kacirdigi golleri gorduk Diagneden beterdi uzun sure oynamadi kor olur madem gozlum misali
Senin de takintin biktirdi artik aga sorunumuz sanki Belhanfa iyi takimda iyi oynuyor kotu takimda kotu oynuyor sanki butun sorunlar Belhandanin olmamasiyla cozuluyor.Hadi eskiden gol atmiyordu bu sene onemli maclarda cikti kilit acan golleride atti .Oynasin veya oynamasin demiyorum da bu kadar takinti fazlaa2 de oynatmam daha da
Babel bel balanacak oyuncu degilBabel korona olmadan once takimin en iyisiydi hucumda
Ben bel baglayalim mi diyorum? Diagne'den beter falan demissin. Oyle degildi onu soyledim.Babel bel balanacak oyuncu degil
Diagneden beter zaten Disgnenin 6 golu var bi 5 daha atsa 2 yari satma sansin var bu neden ile bile sirf Diagneyi oynatirimBen bel baglayalim mi diyorum? Diagne'den beter falan demissin. Oyle degildi onu soyledim.
diagne'den beter olsa bile kanat için eldeki en iyi adam.Diagneden beter zaten Disgnenin 6 golu var bi 5 daha atsa 2 yari satma sansin var bu neden ile bile sirf Diagneyi oynatirim