⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

Bana kızıyorlar ama terimin kenarda olmadığı maç için galibiyet bekleyemiyorum maalesef. Aslında herkesin gömdüğü kadar kötü değiliz ama son vuruş ve son tercih konusunda ciddi sıkıntiliyiz.
Seyirci yok birsey yok hocanin gozlerine baksinlar tribunde

Fatih hocami çok severim sayarım en büyük başarıları onun sayesinde tattık yani başarıları anlatılamaz biz direk yaşadık. Fatih hocamın bir sevmediğim yönü var ki Allahim dünyalar kadar büyük. O koca egosu dünyalara sığmaz yemin ederim her 2-3 cümlesinden birinde bu egonun gizli emarelerini bulabilirsiniz. Neyse sadede geleyim ben hocanin yonetmedigi saha kenarinda kendisinin bulunmadığında bir Galatasarayin başarılı olmasını isteyeceğini zannetmiyorum. Yani geçmişte de bunun emarelerini gördük. Hoca varken zaten kötü oynuyoruz ayri bi konu ancak hoca yokken mümkünati yok inşallah yanılırım güzel bir galibiyet alırız ama hocayı yakinen hepimiz tanıyoruz. Tribünde de olsa ezber taktiği mutlaka vardır 3-5 oyun planı. Saha kenarında o maç için sorumlu olan teknik direktöre asla sınırsız yetki vermez bu lanet huylarından tiksiniyorum yemin ederim. Değişiklikler falan kesinlikle ezbere olacak yine değişiklikler için 70 80 e kadar falan bekleriz devre arasına çok kötü farklı geride skorla falan girmezsek. Velhasıl;

Maçı kazanırsak; yine bir şekilde hocaya yazar manşetler: tribünde de olsa maçı bir şekilde aldirdi kesin parmağı vardır

Maci kaybedersek; saha kenarina yazar
Manşetler:hoca kenarda yoktu maç boka sardı kenarda olsa oyar oyar dama koyardık.

Son düzenleme:
Ramazan Civelek i cafu yaptik bu macta murat paluliyi eboue falan yapmayiz ins
Karsi takimda kaleci yok sag bekleri yok
Ortasahalari yumusak epey soner aydogdu falan var. Taylan karagumruk macindan ders cikarmistir umarim. Sonerin karsisinda da ezilecekse bir zahmet sorgulasin kendini

Ramazan Civelek i cafu yaptik bu macta murat paluliyi eboue falan yapmayiz ins
Karsi takimda kaleci yok sag bekleri yok
Ortasahalari yumusak epey soner aydogdu falan var. Taylan karagumruk macindan ders cikarmistir umarim. Sonerin karsisinda da ezilecekse bir zahmet sorgulasin kendini
Paluli cezali olmali

Bu maçta en çok stoperde Donk-Lyundama ikilisini (bana göre ideal defans ikilisi bu) merak ediyorum.Hiçbir şey yapmasak da (ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum,Göztepe defans yapmayı bilmeyen bir takım-bol gol olur) duran toplarda Donk-Lyundama ile (Air Canada gibi) goller bulacağımızı düşünüyorum.Dolayisiyla da rakiplerin (BJK hariç) kaybettiği haftada yeni haftaya tekrar moralli ve avantajlı bir şekile başlangıç yapacağız.Tahminim odur ki hafta sonu da FB ile arayı açmış şekilde üçlü yarış başlamış olur (Alanya,GS,BJK).

Karşılıklı gol var hiç bu kadar net olmamıştı sanırım. 2-1 kazanacağımızı düşünüyorum, sen?

Gönlümden 2-1 / 3-1 geciyo ama iste Karagümrük gibi olursa 0-0 veya 0-1 ..

Fatih Terim bugün Güzel ayar verdi , tutarmi bakalim.
Ama genelde Galatasaray gibi oynarsak, Belhanda formunda olursa 2-1 diyorum.

Geri
Üst Alt