Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
Bence nolursa 70den sonra olur.Maçı 2 dir kafamda oynuyorum dk 70 de kapıyorum inşallah öyle olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence nolursa 70den sonra olur.Maçı 2 dir kafamda oynuyorum dk 70 de kapıyorum inşallah öyle olmaz
kasım 2018de 9 maç ceza aldıgında,hocanın ceza bitiminde döndüğü maç 2019 ocaktaki göztepe maçıydı.şimdi yine ceza alacak ve yine göztepe macı var ama cezasını cekceği ilk maç göztepe bu sefer,döndüğü değil @Hayri Cund
evet sevgili cund2017de ilk maçı da gözt değilmiydi
Arda Karagümrük un sağ bekini Dani Alves yaptı kendi de hakemle kavga etti durdu güçsüz
Şöyle söyleyeyim.
Bizim ortasaha çizgimizin gerisine hiç gelmedi ve yediğimiz ikinci gol onun kapatması gereken taraftaki adamdan geldi.
Aynı Caner ve ozan gibi sürekli hakeme itiraz etmekten koşamadi.
KURTULSAK !!
Omer konusunda haklisin ama Ogulcan iyi gidyordu gecen hafta kotu oynadi Emre Akbaba da 3 kere ardi ardina sakatlandi. anca kendini toparlayacak adamin 2 kere ayagi kirildi. Ayagi 2 kere kiralan adam birak top oynamayi adim atmaya korkar, sakatlanmaz ise ,kendine bulacak buna eminim.Yerlilere karsi senelerdir bir hos gorusuzluk var malesef .
2 oyuncu covid + alpaslan sakat. Kesin yeniliriz xd@Yasin Yıldırım
@Musap Aydinli
Göztepe’de Guilherme’nin Çin’e transfer olma durumu var. Galatasaray maçında kadroda olmayabilir.
2 oyuncu covid + alpaslan sakat. Kesin yeniliriz xd
Belhanda emaneti olan İstanbul'u bu akşam alacaktır
Net bakalim hakem + var sakalarini yapacaklar mi. Mete nin GS karnesi igrenc. Bir de her büyük mac öncesi sari verip ceza sokmus. Bugün luyi + taylana verirAdamlarda ilk 11‘de oynayan 3 oyuncu yok.
Önemli oyuncular .
Bunlari bugün yenmeliyiz, yoksa yürüyip gitsinler!!
Aksam show var Handataşlarım @Emre Ersoy @Umut ÖfkeliGoalhanda
Net bakalim hakem + var sakalarini yapacaklar mi. Mete nin GS karnesi igrenc. Bir de her büyük mac öncesi sari verip ceza sokmus. Bugün luyi + taylana verir
akşam emre akbaba gözünü dört açsın mevkidaşı nasıl oynar iyi baksınAksam show var Handataşlarım @Emre Ersoy @Umut Öfkeli
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Aksam show var Handataşlarım @Emre Ersoy @Umut Öfkeli
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
etebo dün sakatlanmış yazıyorduTaylanin yerine Etebo .
Luyindama sikintili hemde cok .
bugün 2-3 gol bulup, Luyindama cikmali.
Sikintili olabilir ama Marcao gibi hep sari kart yemiyor .
Musap Göztepe maci alalim gerisi gelir ama sikintili