SL 20/21 H:15 | Beşiktaş 3-0 Sivasspor | MS | 28 Aralık

Uzun süredir ligde bu kadar ballı bir takım görmedim.. sırf bu maç özelinde demiyorum adamların iyi oynadığı maç sayısı 1 elin parmağını geçmez topladıkları puana bak.. karagumruk - fb- erzurum-kasimpasa maçları var Erzurum maçının da ilk yarısı leş gibiydiler Şişmanoğlu iti kurtardı bunları Kasımpaşa maçı gidecekken kırmızı kartla kurtuldular.. ts-basak maçlari falan birer futbol mucizesiydi.. Sinirime dokunuyor artık şansları kurtarmazsa hakem giriyor devreye pisi pisine yine 3 puan aldilar..
bu geri zekalılar 10 kişilik başakşehire maç veriyordu son 10 dk herneyse Kayseri çakıp da balı peteği bir taraflarına sürer umarim

sivaslı oyuncular pamuk gibi.. bizim maçda hiçbirşey olmamasına rağmen kudurmuş köpek gibi hakem saldırıyorlardı.
çünkü rıza şerefsizi gazı veriyordu.

maç sonuda hakem kutlamaları falan..
o taca çıkan top bizim maçta olsa rıza ağzından köpükler saça saça kuduz olurdu.

Çekirge yine sıçradı bakalım. Fikstürlerine baktım da kayseri, rize ve hatay la oynayacaklar bizimle oynamadan önce. Umarım bizimle olan olan maça kadar kazanırlar. O zaman biz çakınca daha bi güzel ağlarlar.

Sergen taç çizgisinde takılıyor , kimsenin dikkatini çekmiyor allah allah.
Hakemden uyarı bile yok.

Bu kargalara Rosie ve Ghezzal geldikten sonra bütün puanları topladılar. Ondan önce az kalsın Sergen'i şutluyorlardı. Hakem ve futbol balı da eklenince adamlar ile aramazda sadece 1 puan var, şaka gibi.

Geri
Üst Alt