Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Açıkçası sergeni severim dobra adamdır bu boktan tiner kadrosuna sırf kontrada olsa iyi top oynatıyor fakat hakem yardımlarını inceden her maç aliyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11. Hafta Westham - Manchester maçının özetini izle istersen pogbanın golünden önceki pozisyon.
Iyi filan oynamiyor. Hatta pozisyona bile giremiyorAçıkçası sergeni severim dobra adamdır bu boktan tiner kadrosuna sırf kontrada olsa iyi top oynatıyor fakat hakem yardımlarını inceden her maç aliyorlar
Sus lan mi. Nasil hakemlik yapiyor bu itErdoğan Yeşilyurt: "Arda Hoca'ya hocam demek istemiyorum, böyle bir saygısızlık olamaz, ben konuşuyorum ''Sus lan'' diyor bana."
İyi oynamiyorlar doğru fakat fener maçından itibaren eldeki kadroya göre sistem oturttu kontra oyunu göllerin tammaini bu şekilde atıyorlar topu rakibe verip kontra bekliyorlar zencilerine güvenerek biz mesela eksigimizden dolayı hiç kontraya cikamiyoruzIyi filan oynamiyor. Hatta pozisyona bile giremiyor
Ben sana dedim ama hakem degilim kankaSus lan mi. Nasil hakemlik yapiyor bu it
Erdoğan Yeşilyurt: "Arda Hoca'ya hocam demek istemiyorum, böyle bir saygısızlık olamaz, ben konuşuyorum ''Sus lan'' diyor bana."
Bence sizin bunu futbol tarihinde ilk defa oluyormuş gibi görmeniz çok garip. Benşm için önemli olan topun çıkıp çıkmaması değil. Neden her hafta her maçta illa tartışacak birşey aranmaya çalışılıyor. Tüm takım taraftarları için geçerli. Yok bu buna yatar,bu zaten bunun adamı, bu hakem kesin bizi doğrar falan filan. İşin ilginç tarafı tüm takım taraftarları bunu söylüyor. Bir hakem bi maç fenerli bir maç Galatasaray'ı sonra ki hafta Beşiktaş'ı neyse herkes istediği gibi düşünsün yine de ama sonuç olarak durum ortada.evet pozisyonu izledim. taç mı değil mi karar veremedim.Ama bu maçtaki çok net çıkmıştı..
Kardeş hiç zorlama..Yani şu pozisyonun hala olabilecek bir hata gibi göstermen çok garip
Hakem sus lan diyormus erdogana o da normal mi renktas. Nkodu bilege basiyor oda normal.Bence sizin bunu futbol tarihinde ilk defa oluyormuş gibi görmeniz çok garip. Benşm için önemli olan topun çıkıp çıkmaması değil. Neden her hafta her maçta illa tartışacak birşey aranmaya çalışılıyor. Tüm takım taraftarları için geçerli. Yok bu buna yatar,bu zaten bunun adamı, bu hakem kesin bizi doğrar falan filan. İşin ilginç tarafı tüm takım taraftarları bunu söylüyor. Bir hakem bi maç fenerli bir maç Galatasaray'ı sonra ki hafta Beşiktaş'ı neyse herkes istediği gibi düşünsün yine de ama sonuç olarak durum ortada.
Yav her şey normalde bir o anormal. Neyse böyle devam edelim güzel günler bizi bekliyor ülke futbolu olarak. Nkodu'nun bileğe bastığı pozisyonu bizim futbolculardan biri yapsa hakem kırmızı verse adamın anası bacısı kalmazdı. Ortada pozisyon bana görede gayet sarı verilecek pozisyon.Hakem sus lan diyormus erdogana o da normal mi renktas. Nkodu bilege basiyor oda normal.
Hakanin yaptigi mallik o ayri
Herseyi besiktas lehine cevirdin tesekkurederizYav her şey normalde bir o anormal. Neyse böyle devam edelim güzel günler bizi bekliyor ülke futbolu olarak. Nkodu'nun bileğe bastığı pozisyonu bizim futbolculardan biri yapsa hakem kırmızı verse adamın anası bacısı kalmazdı. Ortada pozisyon bana görede gayet sarı verilecek pozisyon.
Bence sizin bunu futbol tarihinde ilk defa oluyormuş gibi görmeniz çok garip. Benşm için önemli olan topun çıkıp çıkmaması değil. Neden her hafta her maçta illa tartışacak birşey aranmaya çalışılıyor. Tüm takım taraftarları için geçerli. Yok bu buna yatar,bu zaten bunun adamı, bu hakem kesin bizi doğrar falan filan. İşin ilginç tarafı tüm takım taraftarları bunu söylüyor. Bir hakem bi maç fenerli bir maç Galatasaray'ı sonra ki hafta Beşiktaş'ı neyse herkes istediği gibi düşünsün yine de ama sonuç olarak durum ortada.