SL 20/21 H:15 | Beşiktaş 3-0 Sivasspor | MS | 28 Aralık

Açıkçası sergeni severim dobra adamdır bu boktan tiner kadrosuna sırf kontrada olsa iyi top oynatıyor fakat hakem yardımlarını inceden her maç aliyorlar

Bu Anadolu takımlarının başkanları hâlinden memnun bize ne ya!!

Mecnun çıkmış kotu oyunumuz diye geçiştiriyor.
Belli ki tek dertleri biziz bunların hepsini rencide ede ede yeneceksin bunları pastadan en az payı almaları için bastıracaksin ki bellerini doğrultamasinlar

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Iyi filan oynamiyor. Hatta pozisyona bile giremiyor
İyi oynamiyorlar doğru fakat fener maçından itibaren eldeki kadroya göre sistem oturttu kontra oyunu göllerin tammaini bu şekilde atıyorlar topu rakibe verip kontra bekliyorlar zencilerine güvenerek biz mesela eksigimizden dolayı hiç kontraya cikamiyoruz

evet pozisyonu izledim. taç mı değil mi karar veremedim.Ama bu maçtaki çok net çıkmıştı..
Kardeş hiç zorlama..Yani şu pozisyonun hala olabilecek bir hata gibi göstermen çok garip
Bence sizin bunu futbol tarihinde ilk defa oluyormuş gibi görmeniz çok garip. Benşm için önemli olan topun çıkıp çıkmaması değil. Neden her hafta her maçta illa tartışacak birşey aranmaya çalışılıyor. Tüm takım taraftarları için geçerli. Yok bu buna yatar,bu zaten bunun adamı, bu hakem kesin bizi doğrar falan filan. İşin ilginç tarafı tüm takım taraftarları bunu söylüyor. Bir hakem bi maç fenerli bir maç Galatasaray'ı sonra ki hafta Beşiktaş'ı neyse herkes istediği gibi düşünsün yine de ama sonuç olarak durum ortada.

Bu arada Anadolu takimlarina zerre acimiyorum hakemler konusunda fener 8jk.maclarind dograninca çok sustular zamanında hatta beter olsunlar diyorum

Bence sizin bunu futbol tarihinde ilk defa oluyormuş gibi görmeniz çok garip. Benşm için önemli olan topun çıkıp çıkmaması değil. Neden her hafta her maçta illa tartışacak birşey aranmaya çalışılıyor. Tüm takım taraftarları için geçerli. Yok bu buna yatar,bu zaten bunun adamı, bu hakem kesin bizi doğrar falan filan. İşin ilginç tarafı tüm takım taraftarları bunu söylüyor. Bir hakem bi maç fenerli bir maç Galatasaray'ı sonra ki hafta Beşiktaş'ı neyse herkes istediği gibi düşünsün yine de ama sonuç olarak durum ortada.
Hakem sus lan diyormus erdogana o da normal mi renktas. Nkodu bilege basiyor oda normal.
Hakanin yaptigi mallik o ayri

Arda Kardeşler bu akşam günah çıkarmış resmen.

1609180073874.webp

Hakem sus lan diyormus erdogana o da normal mi renktas. Nkodu bilege basiyor oda normal.
Hakanin yaptigi mallik o ayri
Yav her şey normalde bir o anormal. Neyse böyle devam edelim güzel günler bizi bekliyor ülke futbolu olarak. Nkodu'nun bileğe bastığı pozisyonu bizim futbolculardan biri yapsa hakem kırmızı verse adamın anası bacısı kalmazdı. Ortada pozisyon bana görede gayet sarı verilecek pozisyon.

Yav her şey normalde bir o anormal. Neyse böyle devam edelim güzel günler bizi bekliyor ülke futbolu olarak. Nkodu'nun bileğe bastığı pozisyonu bizim futbolculardan biri yapsa hakem kırmızı verse adamın anası bacısı kalmazdı. Ortada pozisyon bana görede gayet sarı verilecek pozisyon.
Herseyi besiktas lehine cevirdin tesekkurederiz

Evet bu kadar bariz yüzde yüz dışarıda olan pozisyonda devam kararı vermelerine var sistemi varken hiç şahit olmadım.

Hala genelleme yapıyorsun..Çünkü maçları izlemiyorsun.

şu hakemler konusunda fener ve bjk yi hala bizimle bir tutuyorsun.

futbolcular en az hakemler kadar sahtekardır.Hakemlerin işini inanılmaz zorlaştırıyorlar..
Ama arkadaş benim takımımın oyuncuları kendi haklarını bile koruyamayacak kadar hakemle işleri yokken bu şerefsiz sahtekar fenerin oyuncularıyla nasıl bir tutarım.

Kaosss.
Mecnun kırmızının iptalini istedi

Bein ile olan anlaşmazlıklar lige şekil veriyor çok belli GS BJK FB U14 ile çıksınlar maçlara 3 üde pota dışında kalmaz son 5 hafta kendi hallerine anca bırakırlar 40 haftalık ligde şampiyon son hafta belli olur burda oynanan net bir tiyatrodur.

kasimpasa maci kaleci sicti,kasimpasa 10 kisi kaldi,mac çözüldü.kasimpasa 3-5-2 falan cikti bi de.erzurum macini omer sismanoglu ve huseyin cimsir bitirdi.denizli deplasmaninda hakemle kazandilar.ankaragucu 3-4 net pozisyon kacirdi,bala kazandilar.bu mac da hakem katliamiyla maci aldilar.zerre top oynamadilar simdiye kadar.basaksehir maci ve trabzon maci yine hediye galibiyetler.basaksehir maci 10 kişiyle aliyodu vs.bi halt yok bjkde,cekirge cok sicradigi icin gotlerine kacacak cok yakında

Geri
Üst Alt