Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.536
- 109.342
- 4.878
Atiba amcaya laf yok
Neyini seviyorsun ki sinsinin teki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atiba amcaya laf yok
atiba'ya bile kulp takmaya calisiyoruz. atiba'nin nesini gördünüz yav? mis gibi adamNeyini seviyorsun ki sinsinin teki
atibayı koyun yaa koy bana atibayı aboubakarıNeyini seviyorsun ki sinsinin teki
atiba'ya bile kulp takmaya calisiyoruz. atiba'nin nesini gördünüz yav? mis gibi adam
Neyini seviyorsun ki sinsinin teki
Her pozisyonda hurra elleri kaldırıp bağırıp itiraz ediyor. Tekme atsa atmadım top ondan çıksa çıkmadım diye çirkeflik yapıyor hep. Bunu görmek çok zor olmamalı. Herif souza'nın fenere çift daldığı pozisyonda bile hakeme itiraz ediyor yaw
hakeme itiraz ediyor yaw bu pozisyonda şaka gibi
Ben bu necipi dovmek istiyorum
Ustad senin bjk guzelleme sezonun acilmis yine.atiba'ya bile kulp takmaya calisiyoruz. atiba'nin nesini gördünüz yav? mis gibi adam
forumu ıkı günde çözmeye başladım millet sivas vurur puan alır falan dedi ben de handikap karga galibiyeti dedim . 10-0 olmasa da gelmiş.
Feneri ovuyordu. Ordan istifa etmis besiktasa gecmis reisUstad senin bjk guzelleme sezonun acilmis yine.
Cumleten h.o bi iki troll gecinen dingilde kendilerince yuklendikleri fanatikleri kudurtma misyonunlarinida yuklenir takilirlar pesine artik
ben sivasli miyim ?
Onun gozune mercek sokayim
Her pozisyonda hurra elleri kaldırıp bağırıp itiraz ediyor. Tekme atsa atmadım top ondan çıksa çıkmadım diye çirkeflik yapıyor hep. Bunu görmek çok zor olmamalı. Herif souza'nın fenere çift daldığı pozisyonda bile hakeme itiraz ediyor yaw
hakeme itiraz ediyor yaw bu pozisyonda şaka gibi