SL 20/21 H:15 | Beşiktaş 3-0 Sivasspor | MS | 28 Aralık

atiba'ya bile kulp takmaya calisiyoruz. atiba'nin nesini gördünüz yav? mis gibi adam

Her pozisyonda hurra elleri kaldırıp bağırıp itiraz ediyor. Tekme atsa atmadım top ondan çıksa çıkmadım diye çirkeflik yapıyor hep. Bunu görmek çok zor olmamalı. Herif souza'nın fenere çift daldığı pozisyonda bile hakeme itiraz ediyor yaw

hakeme itiraz ediyor yaw bu pozisyonda şaka gibi

Her pozisyonda hurra elleri kaldırıp bağırıp itiraz ediyor. Tekme atsa atmadım top ondan çıksa çıkmadım diye çirkeflik yapıyor hep. Bunu görmek çok zor olmamalı. Herif souza'nın fenere çift daldığı pozisyonda bile hakeme itiraz ediyor yaw

Ben bu necipi dovmek istiyorum

Topun sahayi ne zaman terk ettigine dair Turk hakemleri basta olmak uzere, Turk futbolseverleri yogun bir sekilde egitilmesi gerek.

Kurallara gore topun yuzde biri bile cizgi izahinda ise, bir top sahayi terketmemistir. Bu konuda Turk yan hakemleri cok yanlis bayraklar kaldiriyor, Turk futbolseverleri cok yanlis beklentiler icerisinde.

O yuzden Besiktas macindaki yan hakemini tebrik ediyorum, umarim bu bir referans olur.

atiba'ya bile kulp takmaya calisiyoruz. atiba'nin nesini gördünüz yav? mis gibi adam
Ustad senin bjk guzelleme sezonun acilmis yine.
Cumleten h.o bi iki troll gecinen dingilde kendilerince yuklendikleri fanatikleri kudurtma misyonunlarinida yuklenir takilirlar pesine artik

Renktaş bizim taraftar dünyadan bi haber.
atiba dibine kadar futbolcu...Ama öyle abartıldığı kadar doğru bir karakter değil.her bk itiraz et, ufacık müdahalede kendini yere at ondan sonra efendi.. hadi ordan..
Bu adam bizde olsaydı ismi sahtekara çıkmıştı bu mşerefsiz ahlaksız medya tarafından.

fbnin tüm oyuncuları her maç göstere göstere kendilerini yere atarken bunu dile gettirmeyen yalama erman ömer bayrama kendisini atıyor diye laf sokuyor.Bunlar böyle şerefsiz..
Ama bizde böyle başkan, yönetici,taraftar ve yorumcu olursaa bunlar daha çok hakkımı yer.

Sivasın hocası rıza olduğundan hiç totem falan bile denemedim, gerek yok

Allah kulüpleri ekmek yediği yere böyle ihanet eden insanlardan korusun

Geri
Üst Alt