SL 20/21 H:15 | Beşiktaş 3-0 Sivasspor | MS | 28 Aralık

Erzurum maçı,a.gucu maçı ve bu mac..3 maçtır rakipler maçın baslarinda net pozisyonları kaçırıyor üstüne bunlar ilk buldukları pozisyonu gol yapıyorlar.. Bakalım nerede patlayacaklar..

Erzurum maçı,a.gucu maçı ve bu mac..3 maçtır rakipler maçın baslarinda net pozisyonları kaçırıyor üstüne bunlar ilk buldukları pozisyonu gol yapıyorlar.. Bakalım nerede patlayacaklar..
Bizim macta bunlari cariye yapacagiz. 47 maclik yenilmemezlik serisi vardi. Bunlarin sahada yenmistik 3-1

Rıza Çalımbay: Hakemlerin art niyetli olduğuna inanmak istemiyorum. Bariz bir şekilde top dışarıya çıktı, bunu herkes gördü. Malesef sahada ne kadar iyi oynarsak oynayalım bir şekilde galip gelmemiz istenmiyor.

EqV31KjWMAEc05F.webp

Yav nasıl hakemler ağzımıza ediyor. Zaten her sene başı bu hakemlerle şampiyon olmayız diyor bizim taraftar ama biz şampiyon oluyoruz. Tabi diğer takım taraftarlarına sorsan biz hakemler sayesinde şampiyonuz. Nasıl oluyor bu iş anlamıyorum. Sen futbolunu oyna gerisi hikaye. Bu sefer gerçekten iyi akşamlar.

Zerre katılmıyorum.

Kuş familyası taraftarının ne düşündüğü de zerre umrumda değil çünkü hepsi delüzyonel bakıyor bizim maçlara.

Hakemleri aklamaya çalışma çabanızı da anlamlandıramadım, manasız buluyorum.

İyi geceler.

Rıza Çalımbay: "Ben pozisyonu görmedim. Hakemin hatası var mı yok mu ayrı bir şey. Oyunda kalmamız gerekiyordu bizim. Kırmızı kart görmememiz gerekiyordu. Maçın ikinci yarısında çok iyi şeyler yapabilirdik. Esas yediğimiz gollere bakmamız lazım." (beIN Sports)

5e2aae0e7af5070e34ccf5fd.jpg
İyi yine 7 hafta önce oynadığımız Galatasaray maçından dolayı hakemler böyle yönetiyor dememiş bu arkadaş...Sonrada ben hakkımı arıyorum, dürüstüm, art niyetli değilim vs.Gidin Smudika'yi felan örnek alın bari de çapsız, vizyonsuz, sığ ve ucuz teknik anlayışınız ile Türk futbolunun önünü tikamayin.

Sadece buna özel değil ki;

Nerdeyse bütün hakemler; Anadolu takımlarının başta yerli oyuncuları olmak üzere tüm oyuncularına bu şekilde davranıyor.

Hakemlerin tavırlarını ve dudak hareketleini Azıcık dikkatli izleseniz eğer çoğunun "' lan'li lun'lu " konuştuğunu hatta küfür bile ettiğini görrüsunüz.

Hatta Aydınus gibi kendini üstün gören hakemler oyuncuların üstüne yürüyerek gözlerinin içine Bakarak kart gösteriyorlar ki; oyuncu karşılık versin ikinciyi göstersinler.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Kendi yan hakemine maç içinde küfür eden de var renktaş

herifler son günlerde sessiz sedasız aldıkları ghezzal ve aboubakar ile beli doğrulttu resmen. bizimkiler de anca son günde 13 milyonluk kazık geçirmeyi başarıyorlar işte

Besiktas Arap'in iyisini almis. 10 macta 6 asisti Belhanda veya Feghouli yapsa burada herkes auv woav falan cekerdi

Bu başakşehir bizim geçen sene hükümet ve hakemler sayesinde şampiyon oldu dediğimiz başakşehir mi? Ne garip değil mi hükümette aynı hakemlerde aynı. Eğer senin dediğin mantıkla gitsek son yıllarda en çok biz şampiyon olduk. O zaman millette bizim şampiyonluğumuza laf eder durur. Bene hala futboldan yanayım siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle takılın.
Bizde futboldan yanayiz,hakemlerden degil.iyi forumlar

Geri
Üst Alt