Hakemin lehine kararlar verdiği, ufurukten penaltı verdiği rakibi 10 kişi bıraktığı karagümrük maçında artistlik yapıp 5 maç ceza alan terim suçsuz öyle mi? Karagümrük maçını acın izleyin hakem kime hata yapmış?

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah beni kahretsinki şu kadrodan, teknik heyetten medet umuyorum sonra böyle sonuç çıkınca ben kahroluyorum yemin ederim sizin yüzünüzden sağlığımdan olucam.

Donk, Linnes, Emre, Belhanda, Ömer hepsinin sözleşmesi sezon sonu bitiyor biz bu adamları 11 başlatıyoruz. Adamlar sözleşmeleri bitmesine rağmen kasmıyorlar bile biliyorlar ki nasıl olsa sözleşmeleri uzatılacak.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Servetli Bamlı kadro da oynardı bu kadar.

Gerçi terim daha yeni tanıyor takımı devre arasını beklemek lazım. Dediği topçular alınmadı hakan mert yandaş ve mensah tek sebeb bu.

Envoyé de mon iPhone 12 Pro Max en utilisant Tapatalk

Yine ilahi adalet laflarına bizi maruz bırakacaklar böyle takıma yazıklar olsun.

kerem aktürkoglu gibi cocuklar galatasaray'da milim ilerleyemez. salin gitsin su cocuklari en azindan alt liglerde forma giysinler

akbaba gibi elemanlar kadar degeriniz yok nasilsa hocanin gözünde

bosu bosuna floryaya gidip gelip masraf yapmayin

Konya biraz becerikli olsa 5-6 atacak herifler de o becerileri yok kale onune gelince mallasiyolar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt