Okan
Linnes Luyindama Donk Saracchi
Belhanda Taylan Ömer
Ogulcan Kerem
Diagne

Maçı kafamda oynuyorum ve her seferinde Kravets golü atmayı başarıyor ne yapacağız biz ?
emre akbaba'nin adam kovalamadigini, savunma yapmadigini, ömer bayram'in kafasini kaldirmadan dan dun orta yaptigini görüyorum
kanatlarimiz hala calismiyor
stoperde marcao gibi bir reyizi ariyoruz zira gamsiz donk ve luyindama yerine zulümdamanin forma giymesi korkutuyor

duran toptan söyle zart diye bi kafa koyup gol atsak var ya öyle sevinecegim ki

bir kez de biz söyle kötü oynadigimiz bir maci duran topla kazanalim

Okan
Linnes Luyindama Donk Saracchi
Belhanda Taylan Ömer
Ogulcan Kerem
Diagne
Bu kadro oynayarak kimseyi yenemez hocanın aklı varsa diagneyi atar oğulcan deplasmanda forvet oynar
diagne yerine akbabayı koyup geride bekleyip kontra yapar
maçı tek bu şekil kazanabiliriz önde oynamaya kalkarsak çok kötü bir sonuç bile çıkabilir

sehic
skubic ahmet abdülkerim ugur guilherme
shengelia amir jevtovic milosevic
kravets

okan
linnes luyindama donk saracchi
belhanda taylan ömer
ogulcan diagne akbaba

ismail kartal, hatay'a karsi daha ofansif kadroyla cikmisti ama erdon ve cikalleshi'yi kesip savunma emniyeti icin ugur ve top tutmak icin milosevic'i tercih edecegini düsünüyorum. 5-4-1 gibi dizilir, kravets'i savunma arkasina kacirip shengelia ile hizli kontra atak kovalayacaktir. skubic sagdan hücum ettiginde shengelia iceri yönelir. antalyaspor'un oynadigi oyunun bir benzerini senelerdir oynayan konya'nin yine bilindik taktikle oynayip her türlü zaman gecirmeye, yani skoru korumaya yönelik hamlesi olacaktir. bu macta bizim kadronun oyunu forse edip cat cat golleri siralamasi cok mümkün görünmüyor. diagne'yi mecburen oynatip artik penalti menalti kovalayacagiz. duran toptan luyi ve donkla gol atabilsek konya'yi cözeriz. kabiz bir mac bekliyorum antalya gibi. taylan topu donk'a göre daha cabuk oynuyor ama top kontrolü iyi olmayan bir hücum hattiyla sahada olacagiz.

Muhtemel 11 ile sahaya cikarsak ve sakatlardan iyilesen olmazsa bu macta yedek kulübemiz:

FATİH ÖZTÜRK
ŞENER ÖZBAYRAKLI
EMİN BAYRAM
EMRE TAŞDEMİR
BARTUĞ ELMAZ
MUHAMMED KEREM AKTÜRKOĞLU
JESSE TAMUNOBARABOYE SEKIDIKA
ALİ YAVUZ KOL
RYAN BABEL (Antrenmana cikmis)
MUSTAFA FETTAHOĞLU/ATALAY YILDIRIM/ERENCAN YARDIMCI

Arda, Feghouli, Babel, Marcao, Emre Kılınç, Omar, Sakat 9

Her maça bir kamyon eksikle çıkıyoruz. Nasıl olacak bu işler

Beraberlik iyi sonuç olur..
8..9 Eksiğin olduğu bir maçtan galibiyet beklemek iyimserlik olur..

Deplasman maçında kesinlikle oğulcan tek forvet oynamalı ..diagne yi oynatmak intihar olur..

Kerem in oynama vakti artık

şu sakatlar dönsün, az sarı kart görülsün. bir de 2 tane herif alın en az. her hafta 1 milyon eksik var takımda

Geri
Üst Alt