Luyindama golde kaleciyle kucaklaşması hariç defansta tek oynuyor.
Emre Akbaba zam için rövaşata felan deniyor heralde anlamadım.
Emin Bayram, Donk kadar oynayamıyor mu? Yana pas atacak sadece.

pas isabetleri : Konyaspor 81% Galatasaray 80%
herseyi anlatan olay

Feghouli ya da Arda oynamadan bu takım maç falan alamaz.

Golü yediğimiz pozisyonda vardan ofsayt çizgisi çekilmiş görüntü gelmedi mi, ben mi kaçırdım?

çizgiyi çizmediler abi hakkımızı net yediler gibi hissediyorum

Var hakemi mete kalkavan ofsaytı göreceğini mi düşündünüz gerçekten sahadaki de uçan adama penaltı verdi ofsayt olmasa maç kopmuştu ama ses eden yok yönetimden hoca ağzını açsa ceza veriyorlar hemen nereye kadar gidecek bakalım böyle

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

akbaba ve donk 2.yarı acilen cıkmalı yoksa yedirecekler kafaya koymuslar
Bir uzun top attılar ceza sahamıza doğru Donk'un etrafında rakiip bile yok nasıl olduğunu anlamadım Donk kendi kendine çalım yedi top golü atan elemanın ayağındaydı en son. Ve bizim taraftar ciddi ciddi Luyindama satılsın ne olsa Donk oynuyor diyorlar

Ayrıca Akbaba'nın bir ofsaytı bozup gol yedirmediği kalmıştı onu da başardı hayır hiç mi profesyonel futbol eğitimi almadın be adam ? rakip yanında koşuya başlıyor Emre Akbaba defans oyuncularıyla birlikte çizgiyi yakalamak yerine arka ayağını geriye atıyor dalga geçer gibi adam durduğu yerde ofsaytı bozdu

Diagne hıyarı boş kaleye atsa maç 1-0'dı oradan da vermezdik adamların kontra dışında gol atma ihtimali yok çünkü, gol atsanda nefretimsin Diagne.

Geri
Üst Alt