oooooo
kafamız çok güzel
konya meram tavusbaba
zafer aşık sana
cimbombom anlasana

Mental olarak sezonun en onemli maclarindan 1i olacak

Nagatomo ne guzel acmis. Simdiki bekler cop

Ilk yaridan atmaliyiz golu. Yine bosa gecerse 1. Yari isimiz zor. Zaten hucum edecek adamimiz 2 3 tane onlarda sakat veya cezali.

Ulan bu kadroyu boyle yapan yonetimin sifatina tukiriyim.

Kerem bari 11 oynasin lan. Iyi oynar kotu oynar. En azindan bir heyecanimiz olur. 11 olmasa bile 90 i beklemeyin lan artik

Ilk yaridan atmaliyiz golu. Yine bosa gecerse 1. Yari isimiz zor. Zaten hucum edecek adamimiz 2 3 tane onlarda sakat veya cezali.

Ulan bu kadroyu boyle yapan yonetimin sifatina tukiriyim.

Kerem bari 11 oynasin lan. Iyi oynar kotu oynar. En azindan bir heyecanimiz olur. 11 olmasa bile 90 i beklemeyin lan artik
bayram ve akbaba'yi cikarip babel ve kerem'i alana kadar kabiz oluruz diyorsun yani

Takımın sağı solu belli olmuyor inişli çıkışlı bir performans sergiliyor çok mükemmel bir oyunla farklı da kazanabiliriz berbat bir oyunla fark da yiyebiliriz ya da kısır bir oyunla golsüz berabere de kalabiliriz 3 ihtimalli bir maç özellikle iddia severler için bu maçtan uzak durmalarını tavsiye ediyorum

Ligin 21 takım olduğunu ve bazen haftada 2 maç yapmak zorunda olduğumuzu arada unutuyorum
Bugün maçımız olduğunu görünce şaşırdım bir an

Kerem Aktürkoğlu 90 dakika oynar umarım şu çocuğu bir görelim, Çıt kırıldım Emre Akbaba ile maça başlamaya gerek yok.

Fatih hoca kulübeyi tamamlamak icin alt yapidan oyuncu bile götürmemis.

Okan
Linnes Luyindama Donk Saracchi
Belhanda Taylan Ömer
Oğulcan Diagne Emre

Fatih-Emin-Şener-Emre-Sekidika-Ali-Kerem-Babel​
Doğru yapmış zaten süre bulamayacaklardı.
Boşuna seyahat edip Corona olma riskine girmemiş olurlar en azından.

sent via GSC

Nasil gol aticaz kafamda kuramiyorum. Kendi kalelerine atsalar da 3 puan alip dönsek.

Geri
Üst Alt