Takimin bi bok oynamadigini neden goremiyorlar anlam veremiyorum.Lan arkadas 5. Dakikada kotu oynayan takim 65. Dakikada da kotu oynuyo ne bekliyorsunuz kenarda olmuyo iste.Emin ve Emre Tasdemir giriyo kafayi yememek elde degil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu ligde 30 puanda olmamizi bile terim'e borcluyuz diyenler yorumlasin degisiklikleri

ben bir sey yazmayacagim.

Emre akbaba neden hala sahada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

acaba yönetimi eleştirmek için mi yapıyor hoca bunu? kadro bu kadar alın size değişiklik dercesine

bu kadar olmaz çünkü

Yatırın Fatih hocamın hesabına yıllık 20 milyon lirasını yesin paşam ohhhhh imparatorum benim.

Belhanda ile Emre ayni anda olmuyor. Belhanda'dan 10 numara oynamasini isteyip Emre'ye serbest oyna demek takima ihanetle es deger. Sezon basindan beri bagirip cagiriyoruz butun yuk Taylan'da diye. Konya zayif takim bugun yenebiliriz de ama yarin bir baska takim bizi perisan edecektir.

gecen hafta falcaoyu oyuna alip öldürdünüz. babeli oynatsana. maci kaybediyoruz

Şu değişiklikleri görüp halen yönetime sallamak isteyen var mı acaba

Ahh Ulan yönetim ahhh
Gören de der kenarda yıldızlar topluluğu. İstediğimiz adamlar da kerem ve dede babel. Yönetimin suçu Yok evet kardeş

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya son 20 dk Emre’yi çıkar bari 70 dk hiçbirşey yapmadı şimdi mi yapacak...

1 maçta donka forvette gol attırdı diye bunu 10 yıl dener demiştim haklı ciktim

böyle acizlik görmedim ciddi anlamda moral bozdu bu maç. az biraz inancım varsa şimdiden gitti sezona dair.

Geri
Üst Alt