başımızda yönetım olsa 5 mac ceza yiyen hocanın arkasında durmazdı

Lyundama sakar hantal stoper derken laf ettirmeyenler alin size lyundama marcaonun bir bacagi etmez marcao nun oynamadigi her maci kaybederiz net

Okan da tam kova çizgisinden ayrılmıyor. Emin Bayram amatör küme takımında zor oynar kurtarıcı olarak oyuna giriyor. Akp yalakası Abdürrahimin transfer komitesinde yer aldığı takımdan bu kadar olur ancak

Yönetim teknik heyet ve bu futbolcu diye geçen keresteler gitmeden bir daha maç izlemem artık diyecek çok şey var da forumdan ihraç olmaya gerek yok

Eksikler, cezalılar hiçbir bahane kimse ileri sürmesin. Direkt gereken yapılsın kadro dışı kararları bekliyorum.
Kenarda Fatih Terim de olsa bu sonuç değişmezdi, B planı olmayan bir takım.
Abuk subuk sağa sola pas videolarını video yapıp da terimball falan diye saçmalamasınlar artık.

Cagne denen çöp için 13 milyon verdiren TERİM İSTİFA

Hemen derhal

İsmail Kartal'a karşı da rezil oldu.Sırada amatör kulüp antrenörleri var.Yönetim ve teknik heyet birlikte istifa!

Albayrak seninde ben ta amk, kalitesiz rizeli seni

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Antalyaspor maçının 40. Dakikasında küfür ettim diye ban yemiştim 5 dakika önce açıldı banim bu ruhsuzlarla ne desem azdır neyse ben diğer maça kadar bi ban daha yiyim hak ediyorlar

bizim forumdan birini teknik sorumlu yapsan o bile 4 yemezdi konya'dan

bu rezil kadroyla bu kadar maalesef. zaten elimizde kısıtlı kaliteli oyunncu var onlar da olmayınca maalesef ömerle, oğulcanla olmuyor kusura bakmayın.
Doğru karşıda mbappe vardı. Teknik ekibin kalitesi burada ortaya çıkar zaten. Bizimki kalitesiz olunca çıkamadı ortaya galiba..

Geri
Üst Alt