Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 20/21 H:17 | Konyaspor 4-3 Galatasaray | MS | 5 Ocak
Ya kadroda linnes , donk , Oğulcan, akbaba, belhanda , diagne var şu adamlar ilk 11 . Linnes kovuldu şimdi muhtacız. Rize'nin yedeği as adamımız , donk kovulup geldi, belhanda yıllardır sevilmiyor, diagne tarihî kazık vs vs . Yani bu yönetim 2 senedir kiralıklar ve çöp bedava adamları alarak bizi bu günlere getirdi. Yazıklar olsun bir şey de demiyorum iyi geceler herkese
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun. Bu kadar çöp bir kadro olamaz. Bu takım hiç mi çalışmıyor? Hiç mi antrenmanda taktik çalışmıyorlar? Kondisyon yerlerde. Hadi yetenek yoksunusunuz anladık da mücadele, yardımlaşma, hırs nerede? Ömer'inden Akbaba'sına, Belhanda'sından Diagne'sine, Donk'undan Luyindama'sına hepsi çöp. Eksikler de çöp. Geçmiş olsun.
Bu rezil rüsva kadro ile hayal satmaya çalışan yönetim ve teknik ekibe çok iyi oldu hak ettiler alın hayrını görün. Fatih Terim dahil hepiniz gideceksiniz kimse kusura bakmasın.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.