Allah belanızı versin çocuklar oynasa koşar mucadele ederdi en azından

Ya kadroda linnes , donk , Oğulcan, akbaba, belhanda , diagne var şu adamlar ilk 11 . Linnes kovuldu şimdi muhtacız. Rize'nin yedeği as adamımız , donk kovulup geldi, belhanda yıllardır sevilmiyor, diagne tarihî kazık vs vs . Yani bu yönetim 2 senedir kiralıklar ve çöp bedava adamları alarak bizi bu günlere getirdi. Yazıklar olsun bir şey de demiyorum iyi geceler herkese

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konya en son 1950de bir macta 4 gol atmistir

Umarım 1 tane daha yeriz

Madem mağlup olduk, jenerik olsun da bari bir şeyler değişir belki

Hoca yine twitter uzerinden TFFye yonelik bir tweet atip taraftarin gazini alir yakin tarihte. Gaz alma işlemi gerekli, yoksa buralar yanacak

Geçmiş olsun. Bu kadar çöp bir kadro olamaz. Bu takım hiç mi çalışmıyor? Hiç mi antrenmanda taktik çalışmıyorlar? Kondisyon yerlerde. Hadi yetenek yoksunusunuz anladık da mücadele, yardımlaşma, hırs nerede? Ömer'inden Akbaba'sına, Belhanda'sından Diagne'sine, Donk'undan Luyindama'sına hepsi çöp. Eksikler de çöp. Geçmiş olsun.

Pandemi ağzımıza etti yönetimde hocada takımda pandemi ve taraftarsizlik yüzünden rahatlar

Bu rezil rüsva kadro ile hayal satmaya çalışan yönetim ve teknik ekibe çok iyi oldu hak ettiler alın hayrını görün. Fatih Terim dahil hepiniz gideceksiniz kimse kusura bakmasın.

Apo 3:2 den sonra mi yoksa 4:2 den sonra mi stadi terk etmistir?

Konya'da yedekten oyuna Kravets giriyor, bizde Emre Taşdemir.
Yine iyisini siz bilirsiniz de bizi bu oyunculara mahkum eden yönetimin kendisi.

Ulan alsana Babel'i daha erken şut gelsin ya !

Geri
Üst Alt