Okan
Linnes Donk Marcao Emre
Ogulcan Belhanda Taylan Arda
Diagne Babel

Kerem ve Ali Yavuz sonradan girsin demiyorum, zaten oynatmaz. 94:41'de Kerem'i alabilir maci kaybettikten sonra.

Akbabasina ve Ömerine yer acmasini bilir Terim​

Okan
Luyindama Donk Marcao
Linnes Kilinc Taylan Arda Tasdemir
Ogulcan Diagne

İnşallah şöyle güzelinden rencide edile edile yeniliriz 3-4 farkla falan yoksa kurtulamayacağız ne bu teknik heyetten ne de yönetimden.

Sahaya hemen bir düzenleme getirilmeli, hafta sonuna yetiştirilmeli. Bu sahada geleni geçeni tokatlarız.

019F6B21-020B-4B85-9FDB-7E7878D492FA.webp

Yandık bittik sendromlu kardeşlerimize olumlu konuşayım, toparlanacağımız maç olacaktır.

Alternatif oyunculardan çok daha kötü oynayamaz.
Fizik durumu kotuyse hic bir katkisi olmaz. Gotunu falan zor cevirir o durumda. Kerem falan oynasin, Sekidika falan da var. Bunlar hic sans almiyor bir turlu anlam veremiyorum.

Bu maçı alırız, Beşiktaş bize koyar, eller hava da sezona havlu atıp bütün sene yönetime küfrederiz. Hocayı çok sevdiğimden edemiyorum, istifa etmeli.

Iyi de R. Madride karşı oynayamayacağız ki. Çok sorun yaşamaz bence.
Isterse rakip Menemenspor olsun oyuncu fiziken hazir degilse bir cacik yapamaz. Babel zaten agir bir oyuncu, gotunu zor ceviriyor ama fizik durumu iyise cikip oynamali. Yoksa hic bir rakibe karsi etkili olamaz.

Eskiden olsa haftada bir kanser olurduk, simdi 3 güne bir mac kaybedip sinir oluyoruz.

Emre Kılınç,Marcao,Feghouli,Arda bu 4'ü birden oynayabilirse belki kazanırız, 1 tanesi olmazsa kazanma şansımız çok düşer iki tanesi olmazsa banko mağlubiyet.

Geri
Üst Alt