VAR'a hangi serefsizi verdiler.
png-transparent-logo-business-ali-corporation-2d-geometric-model-font-business-blue-angle-text-thumbnail.png
kisspng-world-beard-and-moustache-championships-hair-5af37e1749c708.5857257715259069673022.jpg

Bir de 10 mio bonservis unutma

sıfır krediyle hatta eksi krediyle oynamasına rağmen iyi performans verdi bence . 2 şampiyonluğa da katkısı var.
Maaş bonuslar bonservisler rezalet ama belhandanın sucu değil adam yalvarmadı sonucta beni alın diye
Daha maça cıkmadan nefret edildi şino mevzusu yüzünden herif sıfır krediyle oynadı 2 sene sampıyonluga katkı verdi
gecen sene 9mya yollasaydık iyi olacaktı

sıfır krediyle hatta eksi krediyle oynamasına rağmen iyi performans verdi bence . 2 şampiyonluğa da katkısı var.
Maaş bonuslar bonservisler rezalet ama belhandanın sucu değil adam yalvarmadı sonucta beni alın diye
Daha maça cıkmadan nefret edildi şino mevzusu yüzünden herif sıfır krediyle oynadı 2 sene sampıyonluga katkı verdi
gecen sene 9mya yollasaydık iyi olacaktı
valla belhandanin pek bi sampiyonlukta katkisi yok.

Akşam toşakşehir 1 penaltı kazandı bile. Daha sahaya çıkarken VAR’a gider şikecibıyık

belhandadan yine iyi bir performans bekliyorum baya umutlandirdi beni reis. herseyi orta saha performansi belirler bu mac

Belhandalı Gomisli kadroyu kurduğumuz sezon ilk 5 -6 maç Belhanda iyi oynamıştı
Sonrasını hatırlamıyorum
Son 2 sezon kanser etti zaten

Geri
Üst Alt