Belhandanın golu var.

1-2 biter, ikinci yari cagne girer galibiyet golumuzu atar diyorum, tabi ilk 11 baslamazsa

893b766896274ae927fb4aaa590d91e4.gif
2 hafta sonea gidiyorsun he :)

Deplasmanların şu kadarına şu formayla çıkılmalı diye bir şart mı var
Keşke parçalıyla çıkaydık

Biz bu fatihi cidden çok mu aradık.. süper lig maçlarına bakıyorum herkesin kalesinde panter var sanki gittik 50 kaleci içinden en mal olanı bulduk bir şekilde.. şu maçta takıma guvenmememin tek nedeni kaledir.. umarım hatasından dönüp okanı tercih eder hoca

Biz bu fatihi cidden çok mu aradık.. süper lig maçlarına bakıyorum herkesin kalesinde panter var sanki gittik 50 kaleci içinden en mal olanı bulduk bir şekilde.. şu maçta takıma guvenmememin tek nedeni kaledir.. umarım hatasından dönüp okanı tercih eder hoca

Okan da aynı ya.Hatta okan daha felaket bence.Ama kızamıyorum yönetime çunku yerli adam yok adam akıllı

yaw fatih'ten ne istiyorsunuz herif 2 maça çıktı çok bariz bir hatası da olmadı. başlamayın yine topçu öğütmeye. millet şimdi bu yazılanları görüp izlemese veya dikkat etmese bile fatih'e sövüyor.

Okan da aynı ya.Hatta okan daha felaket bence.Ama kızamıyorum yönetime çunku yerli adam yok adam akıllı

Bu sezon kural da geçerli değil ki yabancı bari alaydik... fatih çok çok yetersiz bir adam günay gökhan akkan falan neuer gibi geliyor gözüme . Okanin da hataları vardı ama en azından adamın bazı yönleri fena değildi ismail cipe hissi uyandırıyor fatih

Medipol Başakşehir'in ilk 11'i.

Mert Günok

Caiçara

Skrtel

Epureanu

Hasan Ali Kaldırım

İrfan Can Kahveci

Mahmut Tekdemir

Visca

Aleksic

Berkay Özcan

Demba Ba