Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.595
- 55.798
- 4.478
pek kaznacagimizi düsünmüyorumSu maci yenip aksam gerile gerile RASIM OZAN KUTAHYALI izlesem ne guzel olur beaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pek kaznacagimizi düsünmüyorumSu maci yenip aksam gerile gerile RASIM OZAN KUTAHYALI izlesem ne guzel olur beaaaaa
Okan mı olmalıydı?Allah'ım yaaa neden Fatih Öztürk kalede neden nedennn!
Dalga mi geçiyorsunuz abi ya? Gecen hafta Fatihi burada herkes övdü şimdi kalede fatihin ne işi var diyorsunuz.Allah'ım yaaa neden Fatih Öztürk kalede neden nedennn!
Kim övdü la? Tek şutu tokatlamaya çalıştıgeçiyorsunuz abi ya? Gecen hafta Fatihi burada herkes övdü şimdi kalede fatihin ne işi var diyorsunuz.
.. geçiyorsunuz abi ya? Gecen hafta Fatihi burada herkes övdü şimdi kalede fatihin ne işi var diyorsunuz.
Kim övdü, ben övmedim. O yüzden o dediğin organdan da geçmiyorum.geçiyorsunuz abi ya? Gecen hafta Fatihi burada herkes övdü şimdi kalede fatihin ne işi var diyorsunuz.
Övmek mi bu? Algı sorunun varÜşenmesem çıkaracağım hepsini. Aferin fatih helal fatih deyip duranlar oldu. He boktan gol yedi o ayrı. Her türlü okandan iyidir
Fatih'in kuzenleri falan hesap açtiysa burada, bir ihtimal onlardır.kim övdü geçen hafta
özür dileriz de gea olmadığı için ama elden gelen buAllah'ım yaaa neden Fatih Öztürk kalede neden nedennn!