arda geçen hafta daha enerjikti sanki bu hafta resmen dili dışarda koşuyor

Twitter mı diyorsun? bakayım dedim şikeci küçük kardeş penaltıya isyan ediyor mal la bunlar bildiğin mal biri de biz yakarsak söndüremezsiniz yazmış olm işeyerek bile söndürürüz sizin yangını demek lazım sentetikçilere

yok ne diyo bu i..... ya derken mahmut vb tiplerin bizim klübeyi işaret ederek bişeyler anlatmasını diyordum twshittera bakmam mal yuvası tam

Rıdvan Dilmen: ''Bu hakem arkadaşa FIFA hakemliği vermem. Marcao’ya 2 sarı kartı vermedi.''
.
ridvan-dilmen-in-kusu_288429.webp

Rıdvan Dilmen: “Ben tarafım, Fenerbahçeliyim. Ama geçen hafta ne dedim? Rizespor maçındaki pozisyona penaltı vermezdim. Bu maçtaki penaltı da öyle. Bu hakeme FIFA kokartı vermesinler. Marcao’ya iki sarı kart göstermeliydi.”

K U D U R U Y O R.

Ne diyor bu?
Marcao'nun hangi ikinci sarı kartı?
Yine bir tarafından element uydurup bize karşı algı yaratacak.

Feghouli takımın en kötüsü.Arda en azından arada bir şeyler yapıyor.Feghouli ne geride ne ileride bu kadar ağır futbolcu olmaz.

Benim bildiğim belhanda gidecek olsa o kurtardığı pozısyonda eli belinde izlemesi lazım. Bu kadar kasacağını sanmıyorum bu adam bi yere gitmiyor

şu takımın hakkını verin beyler.3 gün önce deplasmanda maça çıktık.Raqkibimiz ne olursa olsun son lig şampiyonu ve şuan öndeyiz.Bu kadar da gömmeye gerek yok takımı

yeniyoz ama oyun olarak üstünlük kuramadık be.ben eze eze yeneriz diye hayal etmiştim

Geri
Üst Alt