Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.370
- 6.360
- 768
etebo diagne hamleleri ile müsabakayı sürklase etme şansımız hayli yüksek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rıdvan Dilmen: ''Bu hakem arkadaşa FIFA hakemliği vermem. Marcao’ya 2 sarı kartı vermedi.''
S.ktir lan penaltı dünyanın gelmiş geçmiş en net penaltısı haysiyet yoksunu şeytan seni!Rıdvan Dilmen: “Ben tarafım, Fenerbahçeliyim. Ama geçen hafta ne dedim? Rizespor maçındaki pozisyona penaltı vermezdim. Bu maçtaki penaltı da öyle. Bu hakeme FIFA kokartı vermesinler. Marcao’ya iki sarı kart göstermeliydi.”
K U D U R U Y O R.
Ne diyor bu?
Marcao'nun hangi ikinci sarı kartı?
Yine bir tarafından element uydurup bize karşı algı yaratacak.
Rıdvan Dilmen: ''Bu hakem arkadaşa FIFA hakemliği vermem. Marcao’ya 2 sarı kartı vermedi.''
Top alamıyor
Yönetim çıkıp bu adamı dava etmeli.Arkasını saraya dayamış konuşuyorRıdvan coştu "yarın kimin vatan haini olduğunu kimin terör örgütü ile sevgili olduğunu anlatacağım"
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan'ı kazanıyoruzRakip: Lig Şampiyonu
Eksik: 2 AS Orta Saha
Buna göre yine baya iyiz![]()
Severiz biz. Geçen seneye kıyasla x4 olmuş takım biraz zaman verilmeli hemen karalar bağlanmış durun diyende yokşu takımın hakkını verin beyler.3 gün önce deplasmanda maça çıktık.Raqkibimiz ne olursa olsun son lig şampiyonu ve şuan öndeyiz.Bu kadar da gömmeye gerek yok takımı