etebo diagne hamleleri ile müsabakayı sürklase etme şansımız hayli yüksek

Rıdvan Dilmen: “Ben tarafım, Fenerbahçeliyim. Ama geçen hafta ne dedim? Rizespor maçındaki pozisyona penaltı vermezdim. Bu maçtaki penaltı da öyle. Bu hakeme FIFA kokartı vermesinler. Marcao’ya iki sarı kart göstermeliydi.”

K U D U R U Y O R.

Ne diyor bu?
Marcao'nun hangi ikinci sarı kartı?
Yine bir tarafından element uydurup bize karşı algı yaratacak.
S.ktir lan penaltı dünyanın gelmiş geçmiş en net penaltısı haysiyet yoksunu şeytan seni!

İlk önce orta saha mı gelsin yoksa kanat mı kararsızım. Skor üretmekte yine çok zorlanıyoruz ve zorlanırızda.

arda'ya laf ediyoruz ama takımın sag tarafı hiç işlemiyor.ölü toprak atılmış sanki üzerlerine

seytan-taslamak_1180701_m.webp

boşverin rıdvan'ı bilerek yapıyor, deli etmek için. he kardeş he kralsın kaplansın aslansın de geç. takmayın

şu takımın hakkını verin beyler.3 gün önce deplasmanda maça çıktık.Raqkibimiz ne olursa olsun son lig şampiyonu ve şuan öndeyiz.Bu kadar da gömmeye gerek yok takımı
Severiz biz. Geçen seneye kıyasla x4 olmuş takım biraz zaman verilmeli hemen karalar bağlanmış durun diyende yok

Maşallah bu sene 3. resmi maçı izliyoruz ve ben takımımdan son derece memnunum. Hoca bile kendine gelmiş. Saha kenarında o hırsı görebiliyoruz artık. Geçen seneki kedi gibi takım gitmiş bu sene hakkını veren bir takım gelmiş.

41 kere maşallah

Şu maçı kayıpsız geçelim de ondan sonra daha çok tutuşacaksın şeytan seni!

Geri
Üst Alt