Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Takımımıza lig sampiyonu karşısında başarılar dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City mi üstad ?
Babel'i dehleyelim derim üstad çok işlevsiz bizim takım adına, Arda'nın fizik olarak yetersiz olduğu kesin ama o hali bile Babel kadar verimlidir bence. Arda biraz kondisyon sağlarsa oyun aklıyla iş görebilir. Linnes için bilemiyorum üstad bu adama ne zaman ekstra görev biçsek patladı sessiz sakin yedek takılması daha iyi gibi.Babel mi Arda mı sence? Birde Linneas'i sol ön kullanmaya ne dersin?
Babel'i dehleyelim derim üstad çok işlevsiz bizim takım adına, Arda'nın fizik olarak yetersiz olduğu kesin ama o hali bile Babel kadar verimlidir bence. Arda biraz kondisyon sağlarsa oyun aklıyla iş görebilir. Linnes için bilemiyorum üstad bu adama ne zaman ekstra görev biçsek patladı sessiz sakin yedek takılması daha iyi gibi.
Üstad şahsi fikrim Kerem-Sekidika-Yunus bu üçünü kiralamamız lazım ve Babel-Jimmy ikilisini yollamamız lazım. Feghouli-Sol Kanat-E.Kılınç-Arda ve mecburen Oğulcan gibi bir rotasyon ile ilerleyebiliriz.Kerem ve Sekidika da çok toy, Emre de iç oynayacaksa sol tarafa tartışılmaz bir isim transferi orta saha kadar önemli bence. Babel ve Ard'a güvenilmez.
Yapmayin soyle seyler ya gercek olur falan.
Geçen sene iki mağlubiyetle başlayıp şampiyon olmadı mı bu takım? İyi oynarsan kazanırsın. Bu kadar basit. Kaybettirirler, kazandırmazlar falan boş iş. İlk hafta ve Bakü'deki Galatasaray gibi oynarsak en kötü beraberlikle ayrılırız. O da en kötü.Avrupa dönüşleri oldum olası kötü olmuştur ayrıca Başakşehirin 2 maç mağlubiyetle başlamasina izin vermezler. Kaybederiz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu Selçuk - Arda - Belhanda - Feghouli - Falcao hattını 2012 senesinde kurduğumuzu düşünsene.
+melo.Şu Selçuk - Arda - Belhanda - Feghouli - Falcao hattını 2012 senesinde kurduğumuzu düşünsene.
Yok renktaş ben bizim kulüp tarihi olarak bakmadım olaya. O kadro özelinde söyledim. Yoksa Hagi'yi de koy Taffarel'i de koy yani. Sonu yok onun.+melo. Belhanda yerine de Sneijderi tercih ederim.
2012’de Sneijder bizdeydi ya ondan yazdım ben deYok renktaş ben bizim kulüp tarihi olarak bakmadım olaya. O kadro özelinde söyledim. Yoksa Hagi'yi de koy Taffarel'i de koy yani. Sonu yok onun.Ama şu anki kadromuzda olan futbolcuların en iyi oldukları dönemler aynı seneye denk geliyor. Tesadüfe bak.
![]()
Mıy mıy futboldan takım bile sıkılmış. Zıpkın gibiler.
Forvet ateşli, strikerler formda.
Stoperler duvar. Taylan nefer. Bekler füze.
Daha ne olsun.
Ben rakip olsam bu hafta karşılaşmak istemeyeceğim tek takım Galatasaray olurdu.