Babel mi Arda mı sence? Birde Linneas'i sol ön kullanmaya ne dersin?
Babel'i dehleyelim derim üstad çok işlevsiz bizim takım adına, Arda'nın fizik olarak yetersiz olduğu kesin ama o hali bile Babel kadar verimlidir bence. Arda biraz kondisyon sağlarsa oyun aklıyla iş görebilir. Linnes için bilemiyorum üstad bu adama ne zaman ekstra görev biçsek patladı sessiz sakin yedek takılması daha iyi gibi.

Babel'i dehleyelim derim üstad çok işlevsiz bizim takım adına, Arda'nın fizik olarak yetersiz olduğu kesin ama o hali bile Babel kadar verimlidir bence. Arda biraz kondisyon sağlarsa oyun aklıyla iş görebilir. Linnes için bilemiyorum üstad bu adama ne zaman ekstra görev biçsek patladı sessiz sakin yedek takılması daha iyi gibi.

Kerem ve Sekidika da çok toy, Emre de iç oynayacaksa sol tarafa tartışılmaz bir isim transferi orta saha kadar önemli bence. Babel ve Ard'a güvenilmez.

Kerem ve Sekidika da çok toy, Emre de iç oynayacaksa sol tarafa tartışılmaz bir isim transferi orta saha kadar önemli bence. Babel ve Ard'a güvenilmez.
Üstad şahsi fikrim Kerem-Sekidika-Yunus bu üçünü kiralamamız lazım ve Babel-Jimmy ikilisini yollamamız lazım. Feghouli-Sol Kanat-E.Kılınç-Arda ve mecburen Oğulcan gibi bir rotasyon ile ilerleyebiliriz.

oymddkxy.jpg

Yedekler ; Okan - Linnes - Emin - Donk - Etebo - Ömer - Babel - Jimmy - Diagne - Ali Yavuz
1600472638851.png

Avrupa dönüşleri oldum olası kötü olmuştur ayrıca Başakşehirin 2 maç mağlubiyetle başlamasina izin vermezler. Kaybederiz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sene iki mağlubiyetle başlayıp şampiyon olmadı mı bu takım? İyi oynarsan kazanırsın. Bu kadar basit. Kaybettirirler, kazandırmazlar falan boş iş. İlk hafta ve Bakü'deki Galatasaray gibi oynarsak en kötü beraberlikle ayrılırız. O da en kötü.

+melo. Belhanda yerine de Sneijderi tercih ederim.
Yok renktaş ben bizim kulüp tarihi olarak bakmadım olaya. O kadro özelinde söyledim. Yoksa Hagi'yi de koy Taffarel'i de koy yani. Sonu yok onun. :D Ama şu anki kadromuzda olan futbolcuların en iyi oldukları dönemler aynı seneye denk geliyor. Tesadüfe bak. :D

Yok renktaş ben bizim kulüp tarihi olarak bakmadım olaya. O kadro özelinde söyledim. Yoksa Hagi'yi de koy Taffarel'i de koy yani. Sonu yok onun. :D Ama şu anki kadromuzda olan futbolcuların en iyi oldukları dönemler aynı seneye denk geliyor. Tesadüfe bak. :D
2012’de Sneijder bizdeydi ya ondan yazdım ben de 😃.

Mıy mıy futboldan takım bile sıkılmış. Zıpkın gibiler.
Forvet ateşli, strikerler formda.
Stoperler duvar. Taylan nefer. Bekler füze.
Daha ne olsun.

Ben rakip olsam bu hafta karşılaşmak istemeyeceğim tek takım Galatasaray olurdu.

Hocam ben de ilk haftayı beğendim ama biraz fazla abartmadınız mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt