Hatay Gs maçında Hatay gol atınca Gs tribününe dönüp hareket çeken birinden bahsediyoruz.

Uydurma. Ayrıca tribünde değildim. Ama Hatay kazandığında çok mutlu olmuştum. Evet. O galibiyet Galatasaray için kötü bir şey değildi zira turu geçmişti; lakin Hatayspor için çok önemliydi. Sen bu duyguyu anlayamazsın İstanbul bebesi!!

Uydurma. Ayrıca tribünde değildim. Ama Hatay kazandığında çok mutlu olmuştum. Evet. O galibiyet Galatasaray için kötü bir şey değildi zira turu geçmişti; lakin Hatayspor için çok önemliydi. Sen bu duyguyu anlayamazsın İstanbul bebesi!!
.tapatalk_1493200962006.gif

Başakşehir yine brezilyanın 94'te şampiyon olduğu sistem 4-2-2-2 ile çıkacaktır.

Bu sistemin en önemli adamlari hücum aninda sag ve sol bek, defans aninda ön liberolardir.

Yine tekrarlıyorum bu herife dikkat, sanki yine gol atıcakmış gibi hissediyorum bize

1012885.jpg

Etebo oynamalı... En kötü ikinci yarı.

4141 bye bye
4411 Welcome

_________Taylan__Etebo
Feghouli______Arda____EmreK
_____________Falcao

Arkadaşlar konu ile alakasız ama transfer nöbetine yazamadığım için buraya yazacağım,kusura bakmayın,bu ithamlara karşılık vermem gerekiyor
@Alp Memduh Kalyoncu denen herif benim duyumcu yalakası olduğumu söylemişte cevap hakkımı burdan kullanayımda içimde kalmasın.İnsanların Bilgi öğrenmek istemesinde sıkıntı yokta,yalakalık yapanı ilgilendirir,benlik bir şey değil.Şimdi kendisi bu tezini benim İçinde Özgür Ayten ismi geçen mesajlarımı göstererek kanıtlayacak,ne kadar Kaliteli ve dolu bir insan olduğunu belirtecektir mutlaka,her ne kadar imkansıza yakın olsada.

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kininizi diri tutun , asla vazgeçmeyin kazanacağız kazanmak için herşeyi yapacağız bunlar en az kuş tayfası kadar sıkıntılı bir takım unutmayalim vurdugumuz gol olsun

Geri
Üst Alt