SL 20/21 H:22 | Fenerbahçe 1-0 Rizespor | MS | 30 Ocak

Kazansalar nolur yav ts bjk başak hatay karagümrük alanya deplasmanları var lige havlu atarlar bu çağ dışı futbolla

fenerin golünden önce faul yok üstüne üstlük rize fena kontraya çıkacaktı. bıktım usandım valla.

Bir takim her mac hicbir sey oynamadan nasil kazanir dersi veriyorlar

Buradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
Arkadan bileğe çarpmamı??? Hakem eliyle rakibi çektin işareti yaptı ben iyi oynadiklarini düsünmüyorum sağli sollu degil bildigin Canerin herzaman yaptigi Hedef gözetmeksizin yaptigi ortalar Pelkasi kitle başka bir oyun plani yok..

Buradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.

IMG_1021.webp

haci fenerli olduğunu bu kadar net belli etme be biraz ugrassaydin keske anlamamamiz icin

Geri
Üst Alt