Burak ÇELİK
10 Numara!
Sinan GümüşBunlarda sinirda olan varmi
Marcel Tisserand
Enner Valencia
İrfan Can Kahveci
Serdar Aziz
Bunlar görünüyor
Sinan GümüşBunlarda sinirda olan varmi
Sinan Gümüş
Marcel Tisserand
Enner Valencia
İrfan Can Kahveci
Serdar Aziz
Bunlar görünüyor
İkiside görmemeli ancak tam kadro çıkabildiğimiz şikeci maçı hatırlamıyorum. Geçen senede lemina uçmuştu hayırlısı artıkBİLGİ: Galatasaray ‘da Luyindama ve Belhanda, bugünkü Başakşehir maçında sarı kart görmeleri halinde Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşecekler..️
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valencia’nın oynamaması tercihimdir diğerleri çokta fifi yani. Kurtuluş yok cimbom koyacak!Sinan Gümüş
Marcel Tisserand
Enner Valencia
İrfan Can Kahveci
Serdar Aziz
Bunlar görünüyor
Yok hocam o el bombası o oynasın kart görmeye müsait kötü ve ağır bir defans serdarSerdar gorsun yeterli
Yok hocam o el bombası o oynasın kart görmeye müsait kötü ve ağır bir defans serdar
Fikrine saygı duyuyorum renktaş ama sakarlık ağırlık ve gereksiz sertliğiyle kart görmeye en müsait topçusuda bu denyo hayırlısı ne ise o olsun 1-0 olsun bizim olsun!Fenerdeki en iyi savunmaci bence suan. Atilla dahil
serdar cezalı olursa tiserand da sakat, ya lemoş oynar ya da sadık :d ya da gustavoyu stopere çekip orta sahayı ozan-sosa-mhy(özil) yapabilir ki bu bayağı işimize gelebilir.Serdar gorsun yeterli
Dogrudur da bunun yerine oynanayanlar bundan daha bomba ozellikle tisserand. O yuzden sari yesin istiyorumFikrine saygı duyuyorum renktaş ama sakarlık ağırlık ve gereksiz sertliğiyle kart görmeye en müsait topçusuda bu denyo hayırlısı ne ise o olsun 1-0 olsun bizim olsun!
Eğer defanslarında bu durum var ise ve sadığın oynama ihtimali doğuyor ise serdar görsün evet ikna oldum ben.serdar cezalı olursa tiserand da sakat, ya lemoş oynar ya da sadık :d ya da gustavoyu stopere çekip orta sahayı ozan-sosa-mhy(özil) yapabilir ki bu bayağı işimize gelebilir.
özet ile serdar'ın ceza alması acayip işimize gelebilir.
Zaten sadık oynasa keşke mısırlı aslanımız ve onyekuru içinden geçerler ne de güzel olur tadından yenmezDogrudur da bunun yerine oynanayanlar bundan daha bomba ozellikle tisserand. O yuzden sari yesin istiyorum
Sadik iyilesti mi o oynasa keske![]()
küme düşecekler tabikide kapanacaktır. zaten hücüm oyuncuları Visca hariç hücümda etkisiz.Eğer kocaman kapanırsa zor maç olur ama oynamya geldiyse farklı bir skor bekliyorum.
Ya 1-0 alırız yada 4-1 gibi bir skor ile alırız.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk