SL 20/21 H:23 | Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Bu galibiyetler takimi birleştirir kotu tarafi o..Madem yeneceklerdi keske bastan 2 atip bitirselerdi..

Canerin pozisyonu eğer Ömer bayram in gecen haftaki pozisyon penaltı ise penaltı
Serdar aziz adamin ayağına basıyor gole giderken sarı bile yok emre kilinc olunca direk kırmızı

Göztepe de bjkye kacirdiydi,gecen mac samudio da ayni boku yedi fenere, ustune bu macta kaçanlar....kiclarina teneke bal sokmuslar,ayının teki yemeli o bali

Serdar a 2 tane sarı vermedi abi..

Caner penaltı poz vermedi

Evet Hatay atmalıydı evet adamlar çok ballılarda

Geçen hafta adamlar gol atıyo, hemen düdük çalıyo var a gitmemek için????

Bu maç penaltı verilmiyo, kartlar verilmiyo

BALLI OLMALARININ SEBEPLERİ ARASINDA BUNLAR DA VAR

Şu Gustavo kadar abartılan bir adam olmuş mudur merak ediyorum.Dümdüz bir esprisi olmayan adamı , Fenerlisi Galatasaraylısı övüp duruyorlar.Sanırım ben anlamıyorum futboldan.

erol görmüş avcıdan bişeyler başakta onu yapmaya çalışıyor

%35 topla oynayarak varsın şampiyon olsun koyayım böyle aciz futbol ile gelen galibiyetlere

galibiyetler 3 puanlar güzel ama kötü oynayınca takım kenetlenmesı yerıne eleştiri olur

Oyle böyle kazaniyorlae bu sekilde sampiyon olurlarsa yazik hakkaten bjk olsun bari

Futbol şansı önemlidir. Fener bu sezon 4-5 maçi buna benzer kazandi. Biz ise 10 -1 yeneceğimiz kayseri maçinda 2 puan kaybettik. Şampiyonlukda bu tarz detaylar çok etkili oluyor.

Geri
Üst Alt