Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Film izleArkadaslar mac saatini nasil getiririm bana birkac gercekci oneri getirirseniz sevinirim zaman gecmiyor uyuyamiyorum karnim da acikmiyor sigara da kullanmam
Kuzu eti ye sakinlestirirArkadaslar mac saatini nasil getiririm bana birkac gercekci oneri getirirseniz sevinirim zaman gecmiyor uyuyamiyorum karnim da acikmiyor sigara da kullanmam
Bu kadar kesin konuştuğuna göre Gustavo'nun ödemli dizi falansın. Çünkü Gustavo bile kendini deniyor. O bile bilmiyor yarın maç saatine kadar iyileşip iyileşmeyeceğini.Gustavo olacak.
Nâdânı terk etti, yârânı buldu(Jailson).
Onerin var miFilm izle
Demin tavuk yedim daha yeniKuzu eti ye sakinlestirir
Namertlerin hüküm sürdüğü yerde mertlere fırsat gelmiyor kiCüneyt Çakır 3-0lik oyunu bile tutabilecek kapasiteye sahip maalesef. Halil Umut Meler olmalıydı en mert hakem.
şimdi sıçtık işte
Bu sapik dede demese iyiydi. Nedese tersi cikiyor
Oynasin yav 1idmanla daha b.ktan oynarGustavo oynayacak malesef.
Itler gizliyor
Bu sapik dede demese iyiydi. Nedese tersi cikiyor
Onerin var mi
Demin tavuk yedim daha yeni
Orgazm olmus burda cok belli
Uyumak çözüm olabilir bro.Arkadaslar mac saatini nasil getiririm bana birkac gercekci oneri getirirseniz sevinirim zaman gecmiyor uyuyamiyorum karnim da acikmiyor sigara da kullanmam
12 numarayı yeni gördüm. Oğlum siz harbi eziğin önde gidenisiniz. Bu kadar olmaz.
Kıskanmıştır.