Ete9YaZWgAM94ux.webp

fenerbahçe karşısında 32 derbi

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Fenerbahçe ile daha önce 32 maç yaptı.

Sarı-kırmızılı takım, bu derbilerin 11'ini kazanırken, 12'sinde berabere kaldı, 9'unda ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray, tecrübeli teknik adam idaresinde Beşiktaş ile oynadığı 33 derbide ise 12 galibiyet, 13 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı.

Fatih Terim ile Erol Bulut arasındaki 11. randevu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile fenerbahçe'yi çalıştıran Erol Bulut, 11. kez saha kenarında karşı karşıya gelecek.

Erol Bulut, daha önce Yeni Malatyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Fenerbahçe'nin başında, Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'a karşı 10 maça çıktı.

Galatasaray
, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynanan bu maçların 5'ini kazanırken, 3'ünü kaybetti, 2'sinden ise beraberlikle ayrıldı.

Öte yandan Erol Bulut yönetiminde daha önce iki derbiye çıkan fenerbahçe, bu maçlarda Galatasaray ile berabere kalırken, Beşiktaş'a mağlup oldu.

Son ayı bükücü Wesley, 1-1 beraberlik tahmininde bulunmuş.

Hocayı tanıyorsam tecrübelileri sahaya sürecektir.arda ,babel hatta beloyu.ve ardayı oynatmak içinde kuru babel çift forvet oynatacağını düşünüyorum.

Musli,linnes donk marcao sarachi taylan etebo belhanda, önlerinde arda (10 no) kuru ve babel. Maç içinde aslında kuru sol kanat forvet belhandada sağ kanat .biz çoğu atağımızı linnes belhanda tarafından yapacağız diye düşünüyorum çünkü ters atılan toplarda kurunun kafa vuruşlarından yararlanmayı düşünecrktir.belhndayı bi tek feg kesebilir bu maçta.feg yok sanırım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cücü bizi kanser edecek yarın

keşke yönetim bi açıklama yapsa resmi siteden cüneytle ilgili,belki adam gibi yönetir

Ohh bee gözümüz biraz futbola doysun

Bayern hertha maçına fena hücum takımı çıkardı.

................ Kimmich......
Sane.. Gnabry.. Muller.. Koman
.................... Lewa................

Bu arada lewa penaltı kacırdı,

Futbol böyle güzel işte 👍

Ozornafor ile başlasin hoca gustavo ile Valenciyayi bir silkelese yeter sonra çıkarıp istediğini alsın .

Geri
Üst Alt