gustavo yerine mhy oynar o da kesin sezonun maçına çıkar bize karşı genelde böyle olurdu derbilerde. Nedense içimde garip bir sıkıntı var..Aslında oynanan futbola bakarsak favori biziz üstüne fbnin en önemli 3 adamından pelkas ve gustavo olmayacak gibi..
Beni en çok korkutan tabi ki cuneytin adiligi olacak.. bize düşünmeden çıkaracağı kartları görür gibiyim çok sakin olmalıyız maçın kilidi bu hele ceza alanında dengesizliğe hiç gerek yok ağzında düdük bizim en ufak hatamizi kollayacak o herif

irfan belki oynar fbde
yedeklerde kesin olur bence
böyle cikarlar kesin
özil de yedek olur

valencia - tiam - osayi
mhy - ozan
szalai
caner - lemos - sardar - nazim
atlay​

Albayrak 17ye yetiştirin prim verecem demiş pilotlara. Kadroda olursa şaşmam gedson. 17 durumu onla bağlantılı olabilir. Sonuçta imza için 23e kadar süre vardı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O transferin son günü diye, federasyona göre beşte bitiyor ancak gece 24.00'a kadar ek süre alınabiliyordu, yoksa Albayrak'in bir şey bilmediği açıklamalarından belli.

Yagiz nerde demis gustavo yok diye goremedim?
Trt spor da veliye mesaj atmış. Ahlaksız herif her şeyi twitterdan paylaşıyor buna gizem katıyor. Fener holigani adam bizim vergilerimizle trt de çalışıyor.

Trt spor da veliye mesaj atmış. Ahlaksız herif her şeyi twitterdan paylaşıyor buna gizem katıyor. Fener holigani adam bizim vergilerimizle trt de çalışıyor.

Lefterden büyük fenerli. Her tweetine denk geldigimde cok guzel cumleler kuruyorum kendisine

Lefterden büyük fenerli. Her tweetine denk geldigimde cok guzel cumleler kuruyorum kendisine
Trt de yağız ve fırat gunayer var ikisi de holigan. A spor falan tamamen fenerin eline geçmiş. Galatasaraylı yorumcu yok olan da el kol susuyor. Taraftar ve yönetim kanallara boykot koymalı.

Ya abi ne gustavosu ya. Kendinize gelin beyler siz Galatasaraylisiniz... Biz ne pislikler içinde karanlıklarda kupalar kaldırmış. Avrupa'nın devlerine kafa tutmuş bir camiayiz. Kendinizi gülünç duruma sokmayın. Başlarım gustavoya. Gustavoda gelsin pelkasta gelsin. Yensekte yenilsekte biz Galatasarayliyiz. Bizim kitabımızda kimseye boyun eğmek yok. Az rahat olun. Takim iyi ve başında bu takımla 600 küsür maça çıkmış bir efsane var. Yeneriz yeniliriz ama mayislar bizimdir. Allah kimin kalbinde ne fesatlar var iyi bilir. Adaletini de ona göre dağıtır. Bizim taraftarımız böyle değildi. Artık saçma bir hal aldı şu Gustavo olayı. Topuyla tüfeğiyle hakemiyle gelsinler lan korkan adidır. Cikcaz aslan gibi oyniycaz. Olur olmaz gorcez. Bu kadar basit...

gedson'un oynamasını beklemek zaten yanlıştı. abdurrahim bey neden bizi timsaha yatırıyorsun bizimle jb mi geçiyorsun yahu ?!

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Emre K Belhanda Arda Onyekuru
Mostafa

İçimden bir ses böyle çıkarız diyor.

Bjk Gustavo’nun da oynadigi derbi macini 10 kisiyle kazandi. Sallayin onu.

Sağ açıkta Halil ilk 11 çıksa keşke.

gs-fb maçları eziyet olmaya başladı iki camia için de. ben bile kendimi işime gücüme veremiyorum bu maç geldiğinde ki yöneticileri, tobcuları ve hocaları düşünün artık. bence son yıllarda maçların berabere bitme nedeni de bu. yenilen takım 2 hafta kendine gelemiyor. o yüzden beraberlik iyidir kafasında herkes. gs-fb derbileri yasaklansın.

Geri
Üst Alt