Bu maç için birşey söyleyemem ama Fenerin bir nane oynadığı yok. Bizim maçta olmasada başka maçta kesin takılırlar. Şanslı olunca kazandılar. O şans elbet gidecek hatta birde üstüne şanssızlık gelecek o zaman göreceğiz cümbüşü.

Bu maçta değil ama bir 3 5 2 deneyebiliriz...

Yedlin Donk Luyindama Marcao Saracchi

Taylan Gedson Belhanda

Onyekuru Mohamed

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

1 puan yeterli,hayale gerek yok.o hakemleri ve balı yenmek imkansiz,girdigimiz pozisyonları gole cevirmemiz lazim ama guvenmiyorum takima.

Sahadaki hakemleri ayri serefsiz,vardakiler ayri serefsiz,bi de kahpe bi ballari var.bana verseler duz yatirir ters severim feneri ama futbolcu değilim.

Feghouli oynarsa maçı alma ihtimalimiz çok artar. İnşallah yetişir. Sanırım arka planda yetiştirmek için bir çaba var. Forvette Babel ile başlarız muhtemelen. Mohammed i hoca orya hemen sürmez sanırım. Gedson oynarmi 3 gün antrenman artı takımla caliscak eğer hazırsa belki sonuçta kimi koysan etebodan iyi katkı verir. Yedlin ise yüksek ihtimal oynayacak sanki. Bu maç fener maçının kısa bir provası gibiydi zaman zaman. Bence şöyle cikcaz.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Belhanda Kılıç (Arda)
Feghouli Babel Onye

Ooo sayın vekilim siz de mi burdasınız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galibiyet direk şampiyon yapar, beraberlikte genel averajımız çok çok iyi durumda çok gol atıp az gol yiyoruz, yenilgi iki takım içinde büyük kayıp olur. Benim düşüncem ortada geçen bir maç olacak klasik berabere biten sene sonu bizim şampiyon olduğumuz bir maç olabilir :asd:
Yenilirsek havlu atarız.

Maç öncesi 2 takıma da 1 puan teklif etseler ikiside kabul eder.

Maç başlasın topu verelim bursadan gol haberi misali çevirip dursunlar berabere bitsin maç uğraştırmasınlar bizi

Fener 11 i
.............muslera
Yedlin boss marcao sarachi
.......donk........taylan
Kılınç.....gedson....onyekuru
..........muhammed

fegholi yetişse efsane kadro oluyor . Kerem i yazacaktım ezerler diye korktum

fatih terim e bu kadroyu iletin lütfen :-))

cok rahat gececegimizi düsünüyorum, artik o piskolojik baski bizde degil karsi tarafi endise etmekte, mesutun irfanin balon gibi patladigi gedson fernandesin mostafanin rakipin kalesine kamp kurdugu bir mac bekliyorum.

Mohammed takıma çabuk uyum sağlayacak gibi
Yedlin ve Gedson'a da maçın ehemmiyetini aşılaması lazım hocanın
Koyup geçeceğiz Allah'ın izniyle

Nando
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Gedson Arda Onye
Mohamed

Geri
Üst Alt