Ogulcani birak ilk 11 yedekte bile olmamasi lazim... okadar vasat bi topcu
Hala ilk 11lerde ogulcan yaziliyor
Temiz yüzlü yakışıklı olmasa tefe konmuştu şimdiye. Şeklin şemalin başarı algısına bi örnek. Tamamen boş bir topçu kesinlikle kanat değil santrafor da en fazla 3. Yedek olur.

Nasıl bırakalım acaba hakem muhabbetini?

Siz başka maçlar mi izliyorsunuz abi, anlıyorum ne demek istediğinizi ancak kazın ayağı öyle değil.

Şu maçı yabancı hakemler yönetse, bir gram çekincem olmaz. Seyirci baskısı yok, Fener'in oyuncu kalitesi (eksikleri ile) ve oyunu bariz gerimizde.

Ancak, her müdahaleye faul çalacak, bütün kritik hatalarda skora göre karar verecek, maçı olması istenen skora göre bitirecek bir hakem grubu olacak sahada.

Ben iddia ediyorum ki maçın hakemi maçın sonucunu biliyor şu an.

Bu hakem heyeti ile kazanma ihtimalimiz koca bir 0
1612611016941.webp

Aynı hataya düşmemek lazım, eziklere özel kadro çıkmaz, elindekinin en iyisi çıkar önlem almak istiyorlarsa onlar alsın.

Muslera
xxxxx Donk Marcao Saracchi
Taylan
xxxx Belhanda xxxx Onyekuru
xxxx​

Banko oynayacaklar bunlar Fatih hoca bu maçta Arda'yı banko oynatır diye düşünüyorum doğrudur da, takıma maçın önemini anlatabilecek saha içinde liderlik yapıp çekip çevirebilecek isim olacak. O yüzden Sağ açık olarak başlayıp, Onyekuru ile yer değiştirebilir, Onyekuru Caner ve Szalai tutabileceği bir oyuncu değil, Nazım Serdar biraz daha tempolu ve süratli isimler, Belhanda'nın yanında Etobo oynamamalı full zarar ve oynamak istediğimiz oyunu oynayamıyoruz, o bölgede tercihim EmreK olur mevcutlar içinde gönül isterki Gedson oynasın Feghouli oynasın ama eldekiler EmreK >>> Ömer > EmreA=Etobo, Santrafor konusunda Babel maalesef takımın el freni oluyor, Falcao zaten hiç olmadı, Oğulcan sakatlık olmasa ciddi düşünürdüm, şuan net en iyi seçenek Mostafa olacak. Sağbek konusunda şunu açık konuşalım Yedlin ve Linnes arasında uçurumlar yok, Yedlin 1 tık daha iyi oyuncu daha seri oyuncu, Linnes ne vereceği belli Yedlin hazır mı bilemiyoruz hocanın antremanlarda ki duruma göre kararını verecektir ikiside fiziken hazırsa Yedlin tercih ederim, hoca kimi tercih ederse saygı duyarım.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Arda Belhanda EmreK Onyekuru
Mostafa

Valencia Thiam Osayi
Mhy Sosa Ozan
Caner Szalai Serdar Nazım
Altay​

..................Muslera................
Yedlin... Donk... Marcao... Saracchi
.. .Belhanda... Taylan... Kılınç.........
.......................Arda...................
.......Mohamed..... Onyekuru ..........

Geri
Üst Alt