Gecen sezon kazandigimiz macin Bas mimari Seri ydi

Cok önemli bir görevi vardi ve oyun zekasiyla üstün oynamamizi saglamisti

Seri’yi arayacagiz ama Fatih hoca konsantre olacagi ve takimi iyi hazirlayacagi icin kazanacagimizi dusunuyorum

Eyyamci Cuneyte hazirmiyiz? Ne sis yansin ne kebap. Suan zaten 0-0 versen ne Erol ne Fatih Hoca maca cikmaz. Bizim fiksturumuz guzel. Fener daha bjkye trabzona gidecek. Ayni zamanda Erol yenilirse kellesinin gidecegini biliyor. Kapali oynayacaktir.

Tam Cuneytlik mac

Gecen sezon kazandigimiz macin Bas mimari Seri ydi

Cok önemli bir görevi vardi ve oyun zekasiyla üstün oynamamizi saglamisti

Seri’yi arayacagiz ama Fatih hoca konsantre olacagi ve takimi iyi hazirlayacagi icin kazanacagimizi dusunuyorum
Serisiz guvenemiyorum abi :( kim akli ve oyun zekasiyla perisan edecek feneri:( belhanda kirk yilda bi pas atiyo boyle maclarda araya :( feghouli iyilesir mi supheli:( gedson daha hazir degildir

üstad ben sen de engelliydim kalkmış engelim heralde:D
Hatırlamıyorum abi sizi,ben kimseye kisisel bi kizginlik duymam.sadece kendim cok olumsuz oldugum icin normalde, forumda asiri olumsuzluga denk geldiğimde kim olduguna bakmadan engelliyorum bazen.ben zaten karamsarim,burdakiler ise polyana saniyo.asiri ugursuzum bi de,kolay sinirleniyorum forumda

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Babel Belhanda Kilinc Onyekuru
Mohammed

Böyle bir ilk 11 bekliyorum

Avrupadaki gollerimizin en güzel olanlarından klip izledim fena gaza geldim bu kuşları parça pinçik etmeliyiz

Istersek hakemi de ust uste koyariz. Seyirci olmadan fb'nin ayaklari titrer. Erol asla yenilmeyi goze alamaz. Aykutvari bir oyun anlayisiyla cikacaktir. Orta sahada ustunluk kurmalarina musade etmemeliyiz. Donk bu mac yine one cikacaktir dogru kullanilirsa.

Dış güçlerin olanca gücüyle beraberliğe bağlamaya çalışacağı bir maç. Tabi ki bizim cocuklar bu oyunu bozacak.

Altay gecen macta onyekuruya ve bizim gödelek gol vuruslarimiza karsi basarili bi mac çıkarmıştı.altay yine kurtarislar yapar pek cok

Şu takımda keşke seri de olsaydı. Hücumu fena beslerdi, önüne de taylan ve gedsonu atardık o dinamizmle serinin performansı da baya baya artardı

Gerekli bilgileri verip şu videoyuda izletsinler, forvet çocuk o formayı Drogba nın da giydiğini bilmeli bir kere.. sıra sizde tarih yazacaksınız..

İnandık biz sizlere, Cimbom yüzümüzü güldür bu sene...

:kırmızıkalp:

Bugün bi videoda gördüm.Maçı anlatan Arap spiker Drogba'nın oynadığı takımda golü attı tarzında bi şey dedi.1-2 fotoğrafta da Drogba ile Mohamed'in fotoğrafını paylaşanları gördüm.Galatasaray'a transferini açıklayan Arap gazetecinin de arka planda yıldız futbolcularının fotoğrafları var.Hagi ve Drogba'yı gördüm bizim takımdan.Büyük ihtimalle biliyodur..

Saçma sapan bugün hatayın yediği ilk gol tadında bir gol yeriz sonrasında 90 dakika gol atamayız. 1-0 yeniliriz.

Sakin rengolar ne bu olumsuzluk fenerin antisi erken gol yemek o zaman görürüz o topu bırakma masallarını üzerlerindeki baskı,sıkıntı,stres i avantajımıza çeviricez böyle maçları en iyi oynayan hoca bizde merol mulut düşünsün

Aynen abi.biz ne zaman sacmasapan bir gol atip feneri yendik?hatirlamiyorum.nondaydi sanirim,bir o var.

Onda bile saçmalayan biz değildik Volkanla Eduydu sanırım çarpıştılar, Nonda çok temiz kafayla bıraktı topu :asd: Baroş'un son dakika topu beni en çok kahredendir Kadıköyde. Yüzlerce olay var ama en saçması, en üzücüsü son dakika 6 pastan muazzam vuruş üst direkte patladı.

Geri
Üst Alt