Saim Yılmaz
Sarı Üye
- 7 Temmuz 2017
- 204
- 164
- 343
0-2 bitti maç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neeeeBelhanda solbek diyorlar. Yedlin ile birlikte iyi çıkış yaparlar kanatlardan gibi
23 ban ile göz kamaştırıyorsun renkdaş inş bu akşamı sorunsuz atlatırsın.Bir aydır sürgündeydim bu maça yetiştim. Allahım utandırma
Vallahi ben de demiştir diye düşündüm ilk başta reis. Haberi sahibi hesap editörü falan kovunca öğrendim ben de hatalı haber olduğunu.Demediyse bu konu ile ilgili kendisinden özür dilerim. Biz haberi gördük, bir de Ridvan'ın intibasini da hesaplayinca, 'dememiştir' diye düşünemedik.
Sonuncusu 1 aylıktı bakalım bu akşam ne olacak.23 ban ile göz kamaştırıyorsun renkdaş inş bu akşamı sorunsuz atlatırsın.
1 aydır gelene geçene saplamamız ile senin sürgünün aynı zamana denk gelmesi tesadüf olamaz.Bir aydır sürgündeydim bu maça yetiştim. Allahım utandırma
Baskılı oynama alışkanlığı yokki enayilerin takımları oturdu ama yanlış oturdu. 1 günde oyun anlayışını ofansife çevirebiliyorsa buyursun.Yalnız 2 3 gündür Erol defansif oynatacak haberleri pompalanıyor. Bence baskılı başlayacaklar maça. Bu yüzden ilk dakikalarda kontradan atabiliriz.
O halde maç bitene kadar yokum. İnşallah koyunca sevinmeye uğrarım. FAA1 aydır gelene geçene saplamamız ile senin sürgünün aynı zamana denk gelmesi tesadüf olamaz.Derhal burayı terket renktaş. Derhal!