Vallaha da billaha da bunlara koymalıyız! Haftalardır bir bok oynadıkları yok.

En büyük iki avantajımız;
1-Seyirci yok
2-Gustavo yok

tamamen kalite mücadelesi olacak. Başka hiçbir etken yok. Ki kadro kalitesi olarak şu an Fener'in önünde olduğumuzu düşünüyorum.

Resim

O arda olmadı oraya be neyse kim çıkarsa çıksın arma bizim forma bizim Allah yardımcımız olsun.

Fenerin ana hesap twitter altı korkudan altına işiyeceklerle dolmuş bu ne lan puhuhahahahahhah, hepsi tırsmış durumda şuan. Ne gustavoymuş be

Sayın üyeler,

"O.c, Amk, SG, Sktr gt, Ags, Sags, Amk gazetesi, " bunlar ve benzeri kısaltmalar yasaktır.

Cezai işlem uygulanmaması için herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum aksi taktirde katlamalı olarak 1-2-3-5-7 günlük cezalar alabilirsiniz.

Ayrıca bazı kulup başkanlarının ad soyad kombinasyonlarını degistirerekte küfür iması yapılması yasaktır.

karton imparator, parator, laz, kebapçı, magirusçu, minibüsçü, bedevi ,abv, çöp gibi ifadelerin kullanımının artışından dolayı; bu kelimeleri kullanan üyelerimiz hakkında cezai işlemler uygulanacaktır.

Lütfen kulüp mensuplarımız hakkında aşağılayıcı ve seviye zedeleyen tabirlerden uzak duralım.

Son düzenleme:
gedson,feghouli,falcao yok.yedlin ve luyindama yedek üstelik.hic bi beklentim yok.

macın sonucu nolursa olsun yenilsek bile yaşattıgımız korku yeter şu saate kadar gustavo oynayacak algısı yaptılar

bunun adı ezikliktir sn şikeciler

hoca sanırım çok fazla orta çalıştırmış.mustafa kafacı ayrıca pivotluk yapabilen bi oyuncu ve kuruyuda belli ki en fazla kullanacağımız pozizyon arka direkte topla kafa ya da gelişine vurması üzerinedir.

f5 in silahıyla f5 e çakacaz tokadı ALLAH nasip ederse

Geri
Üst Alt