çneyt değildi penal ve sarı veren
bugün yine bıyıkzede olduk
şerefsiz herif yakamızı bırakmadı
Cuneytin ya da yardimcilarinin o pozisyonu gormemesi imkansiz. Maldivli pzvk topsuz alanda etrafta kimse yokken acik acik dirsek atti. Kadikoy rihtimindan bile rahatca gorulmustur.

60 dakika maci domine ettik, golu bulduk, ardindan sahayi iyi parselleyerek baskiyi onledik.

Bugun ki oyun planinda sahaya yansimayan tek unsur Onyekurunun etkisizligi.

Onyekuru tam etkili olacağı dakikalarda oyundan alındı. Babel de tam facia idi. Hoca artık Babel'i kanata koymazsa çok seviniriz. Şu hali ile ancak ikinci ya da üçüncü santrafor olur ancak.

Yalniz Yedlin'in attiğı bir kosuyu gordum de bu herifi kimse tutamaz.

Kurunun soldan bi kontrası oldu o sıra kerem ve yedlin yedek klübesindeydi.ikisinden enazından biri olsaydı kuru sağa çıkarsa kaleciyle karşı karşıya olabilirdi .babelle böyle bi pozisyon bulduk egoistlik edip kereme vermedi şutu tribüne yolladı.hoca nasıl böyle geç değişiklik yapıyor hayret ediyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru tam etkili olacağı dakikalarda oyundan alındı. Babel de tam facia idi. Hoca artık Babel'i kanata koymazsa çok seviniriz. Şu hali ile ancak ikinci ya da üçüncü santrafor olur ancak.
Kerem’e verse gol olacaktı ne güzel.

60 dakika maci domine ettik, golu bulduk, ardindan sahayi iyi parselleyerek baskiyi onledik.

Bugun ki oyun planinda sahaya yansimayan tek unsur Onyekurunun etkisizligi.

Ben kuruda suç bulmuyorum sağda oynattı sola geçtiğindede kimse doğru dürüst yakın oynamadı pas verdiğinde alan kişi kuruyu kaçırtmadı hep sağa oynadılar şur imkanı oluşturmak için ve hep ezildi toplar.buna rağmen arka direktte bitti düzgün orta yapılsaydı sağıyla çakacaktı köşeye

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osayi-Samatta-Mert Hakan-Ozan-Valencia toplam İQ 3 felan sıfır yaratıcılık eğer bireysel hata yapmazsak veya duran toptan sapık bir gol yemezsek bize karşı gol atamazlar.

1 hafta boyunca Gustavo olmayacak dedim, olmadı.

Bireysel hata ve duran top dışında sıfır tehlike verdik.

Bu takım çok rahat şampiyon olacak.

Hakem tarafından dogranmamiza rağmen galip gelmeyi basardik.

- Serdar Aziz ilk yari topla alakası olmayan pozisyonda kasıtlı Emreyi bicti. Net kirmizi
- Linnesin pozisyonu net penaltı topuguna dokunuyor valencia sanırım.
- Donk tartismasiz penalti. Basaksehire 3 gun once dirsek olmayan daha hafifi verildi
- Serdarin Mustafa Muhammed e yaptigi net penalti. Arkadan tutup uzerine agirligini veriyor.
- Canerin pozisyonu net kirmizi. kasıtlı dirsek.

Ozanin ofsaytina aglayan fenerliler bu kadar aglayacagina Ozani bir diyete sokup gotunu küçültsünler. Belki ileride ofsayta düşmez.

Ali koç gene ağlıyor. Ben ve çoğu Galatasaraylının maçta en korktuğu an Emre taşdemirin oyuna girdiği andı, düşünün fenerin düştüğü durumu. En rahatladığımız an da kurtarıcı diye sinanın alınması olabilir. Ali koç'a uçup giden paralar için maç sonu arda kaptanımızdan bir puro almasını tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt