Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.890
- 48.215
- 4.933
nasıl ortam lan bu
en arkadakiler oradan nasıl görüyor acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl ortam lan bu
nasıl ortam lan bu
2012 barosun direğinde kahvehanede en arkada duran bir çocuktum öndekiler direğe gol demişlerdi ben de arkada 3 dk gol sanmıştım o misal abien arkadakiler oradan nasıl görüyor acaba![]()
Tskler aslanlarrr assagisini kabul etmezdimValla gecen sene o tadi aldiktan sonra artik beni beraberlik falan kesmez, koyup gecelim assagisi olmaz![]()
VPN ile bile denedim.Hiç bir şekilde açılmıyor video.13 dakikalık özeti beIN Sports US üzerinden izleyebilirsiniz.
![]()
Super Lig Highlights: Fenerbahce 0-1 Galatasar
Mostafa Mohamed's second half goal earned Galatasaray a 1-0 win over Fenerbahce in the Intercontinental Derbywww.beinsports.com
Opera kullanıyorsanız kendi VPN'i mevcut. Oradan Kuzey Amerika bölgesini seçip videoyu başlatın, video başladıktan sonra VPN'i kapatıp izleyebilirsiniz.VPN ile bile denedim.Hiç bir şekilde açılmıyor video.
13 dakikalık özeti beIN Sports US üzerinden izleyebilirsiniz.
![]()
Super Lig Highlights: Fenerbahce 0-1 Galatasar
Mostafa Mohamed's second half goal earned Galatasaray a 1-0 win over Fenerbahce in the Intercontinental Derbywww.beinsports.com