Onyekuru'dan bitmek tükenmek bilmeyen koşular izleyeceğimiz süper lig mücadelesi.

Biz de yalan haber çıkartalim
-Muslera ayaginda zorlama hissetti antremani yarim birakti
-Fatih terim falcaoyu 11 düşünüyor
-Terim orta sahada donk stoperde luyindama ve marcao ile cikacak
Uretelim beyler ali naci yazsin

Gustavo oynamaz arkadaşlar imkansız daha ödem geçmemiş 2 gündür yazıyorum asıl ödem kalkınca altında olan çıkacak. Yırtık, kanama vs. çünkü darbeye bağlı ödem olmuş olsa oyuncu o kadar acı çekmezdi, resmen yere basamıyordu bağırdı hatta ben de futbolcuyum o yüzden anlayabiliyorum.

Muhtemelen

Ozan-Sosa-Mhy üçlüsüyle oynayacaklar mecburlar ve bu orta sahanın içinden geçmemiz gerekiyor

Takıma 10 tane orta saha doldurupta 1 tane gustavoyu yedekleyecek defansif orta saha almamalı ilginç mi desem ahmaklık mı desem bilemedim :asd:

Freni patlamış kamyon gibi bilinçsizce transfer yapmaları oldukça sevindirici , aynı özellikte 10 tane orta saha almışlar ezikler

ve bunun acısını daha çok çekecekler..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl çıkarlar bilmemde onyekuruya 2 adam verecektir. 4.4.1.1 oynama ihtimali yüksek

İlk yarı geriye yaslanacakları kesin
Onyekuru'yu tutmak için ne işlere kalkışacaklar bakalım

falcao, ömer bayram, arda ve linnes ilk 11de olur gibi duruyor.

Gustavo oynamaz arkadaşlar imkansız daha ödem geçmemiş 2 gündür yazıyorum asıl ödem kalkınca altında olan çıkacak. Yırtık, kanama vs. çünkü darbeye bağlı ödem olmuş olsa oyuncu o kadar acı çekmezdi, resmen yere basamıyordu bağırdı hatta ben de futbolcuyum o yüzden anlayabiliyorum.
En az 1 ay olmaz. Fener muhabirleri heyacan yaratıyor. Oynarsa sezonu kapatma ihtimali yüksek.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası mantığım şu kadronun çıkacağını söylüyor ;

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Kılınç Belhanda Arda Onyekuru
Babel

Ama bu kadro memnun etmez beni Kılınç kanatta kötü oraya Feghouli olmasa bile Kerem veya Oğulcan'ı koymamız lazım.

falcao, ömer bayram, arda ve linnes ilk 11de olur gibi duruyor.
Du9DuY9WkAAHFcv.webp

Hoşgeldin Barış Özbek aramıza

IMG_20210204_222137.jpg

Hoca bunla çıkar bence .
Bir delilik yapıp önde Yedlin , arkada Linnes bile olabilir.
Yada Oğulcan
Şaşırtacak bir hamle bekliyorum ben.

Geri
Üst Alt