Fb-Galatasaray maçı öncesinde şikecilerin en iyi 3 futbolcusunun kafatasları kırılır, bacakları kopar, tren altında kalırlar..

Ama bir bakarsın maçta herkes oynar..

Kodumun sinerji fetişleri

EtaVi0BWgAUXw8B.jpeg.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yedlini açık olarak oynatsak fena olmaz.
Karşıdakinin caner olduğunu düşünürsek ve onu acigini kapatacak adam szalai preste acayip mala bagliyor ve tek hamleli bir oyuncu maçın 30. Dakikasında falan kontraya kalkan hızlı oyuncu bunu tek hareketle attırır.
Ben olsam yedline tek görevi mekik dokumak verirdim. Sol tarafı perişan etsin.

Formda bir Cüneyt Çakır üç tane Gustavo eder

Bence en kötü hakem geldi. Palabıyık ve Yaşar Kemal bile bundan iyi olurdu. Onlar hata yaptığında biraz maç alamıyor en azından. Bu Cüneyt'i kim koruyorsa maçların içine zıcıp zıcıp hiçbir şey olmadan devam ediyor.

hazır ol fener geliyoruz
çok korkuyorsun biliyoruz
ölümle şaka olmaz bunu anla
vuracağız sizi arda turanla

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. (NTV)

Yönetim cikip bu seref yoksunu hakemin bjk derbisindeki hatalarini tek tek göstermeli acil

Oynaması gereken:

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda Gedson Onyekuru
Mostafa

Hocanın sakatlık ve fiziksel durumunda ötürü çıkacağı:

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Arda Belhanda Etebo Onyekuru
Babel

Okan Linnes Luyindama Kerem Ömer EmreA EmreK Gedson Feghouli Mostafa Falcao

Sporx'e göre orta sahada Etebo-Belhanda ikilisi ile maça başlayacakmışız en son Etebo-Belhanda ikilisi ile başladığımız maçta Beşiktaş'a karşı 2-0 yenilmiştik. Ondan sonra üst üste 4 galibiyet aldığımız maçların 3'ünde Akbaba-Belhanda ile çıkmışız en son Başakşehir maçında da Etebo-Arda ile çıktık. Orta sahada ideal ikili Belhanda-Gedson olur ama Gedson olmayacağına göre Etebo doğru karar değil bence Emre Kılıç - Belhanda yapmalıyız Emre kılıç sağ açıkta iyi oynamıyor

Ekli dosyayı görüntüle 112493
Ben fenerin yaptığı taktiği yaptığımızı düşünüyorum. Gedson yok diyor herkes ama kesinlikle maça çıkacaktır. Bu sefer biz bozarız kimyalarını. Gustavo olmazsa farka gideriz

Geri
Üst Alt