fenerbahçe daha dirençli ve istekli oynarken galatasaray sonuca gitme konusunda daha verimli her şeye açık bir maç. hakemler genelde son yıllarda beraberliğe oynatıyor kolay kolay kimsenin kazanmasına izin vermiyorlar.

Yalnız geçen sezon yendiğimiz çok iyi oldu. Mesela geçenki maç yine berabere bitseydi ve bizim galibiyet bu maçta gelecek olsaydı taraftarsız maçta normal falan diyebilirlerdi, 50k kişinin gözü önünde oldu iyi ki.

IMG_3034.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maçın sonucunu orta sahalar belirler. şu anda ideal bir orta sahamız yok. transfer döneminde yeterince orta sahaya takviye yapılamadı defansif orta saha şarttı. bana göre taylanda biraz düşüş var bunun sebebi kendisi mi yoksa yüklendiği rolün giderek artması mı bilemiyorum. Bu durumda gedson oynamayacaksa en iyi olasılık orta sahada etebo-taylan önlerinde hiç haz etmesemde belhanda gibi. emre kılınç sanki eli ayağı bağlanmış gibi oynuyor şut atması gereken yerlerde artık bu tercihi kullanmıyor topla yürümüyor genelde pas tercihleri genelde geriye doğru. sağ açıkta olmadı linnes orada çok yanlız kaldı. feg bu maçın en önemli adamı olur eğer oynarsa ve orta sahamız ezilmezse. ilerde de sanki babel başlar ama beklenileni veremez ikinci yarı mustafa girer gibi. Mustafanın hırslı yapısını beğendim tutarsa uçurur. ama eksik noktası (ciddi eksiklik bana göre) dil ve ilk defa mısır dışı bir futbol kültürü. bir de bir oyuncu üzerine oyunlar hazırlanır kurulur. mustafa yeni geldi ve en uçta oynuyor. onun üzerine kurgu oluşturulması zaman alacaktır. acele etmemek gerekir. dünkü oyun anlayışında zaten ikinci yarı topa fazla sahip olamadık ve dolayısıyla mustafayı topla buluşturamadık eksiklik takımdaydı. şu anda oyunumuz tamamen onye üzerine kurulu. farklı alternatifler geliştirebilmemiz gerek zaman içinde.

Mohamed-Falcao'lu bir 442 dener miyiz hocam.

------------------muslera--------------------
-----------donk---------marcao-------------
yedlin-------------------------------sarrachi
--------------------taylan--------------------
--------Belhanda-----------Emre K.--------
Oğulcan---------------------------onyekuru
------------------Babel-----------------------

Oğulcan döndüğüne göre şöyle bir 11 ile çıkarız gibi. Oyun planına göre Etobo'yu görebiliriz Emre K. yerine ama bilemedim.

------------------muslera--------------------
-----------donk---------marcao-------------
yedlin-------------------------------sarrachi
--------------------taylan--------------------
--------Belhanda-----------Emre K.--------
Oğulcan---------------------------onyekuru
------------------Babel-----------------------

Oğulcan döndüğüne göre şöyle bir 11 ile çıkarız gibi. Oyun planına göre Etobo'yu görebiliriz Emre K. yerine ama bilemedim.
Oğulcan, Kılınç ve Babelli takım gol atamaz

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson karantina devam demişler idman raporunda sanırım kadroda olamayacak?

Geri
Üst Alt