Normalde macin hakemi tartismasiz Halil Umut Meler olmali. Cünyt Cakir'dan daha formda son dönemlerde. Cücü'nün Kadiköy'de yönettigi skandal maclari biliyoruz. Bu ve bundan önceki MHK, Yasar Kemal ve Bitigen'i cok seviyor. AVAR ve dördüncü hakem bunlardan cikar gibi.

macı izlemıstım ilk pozisyonda uzak kaldı onu var cagırdı digerlerını kendisi verdi

ama cok tehlikeli hakem bizim macların hepsine bize kırmızı basmıs genelde sarıdan kırmızı veriyor
Neyse ben yinede istisnalar kaideyi bozmaz diyorum. Bu adam Rize'de bizi doğradı resmen. Geçen seneki düşüşün baş mimaridir. Verilirse dillendirilmeli. Hatırladığım tüm maçlarda bize fazla fazla kart verdi.

Hocam en yakın örnek Kadıköy de berabere kaldığımız Mac feghouli pozisyonu. Sonra yine sanırım bu seneki maçta Falcao pozisyonuna verilmeyen net penaltı. Yine Falcao golünü saçma bir ortasahada elle oynama ile saymayan cucu. 3 maç hocam :)

Evet en nihayetinde Fener'in puan aldığı maçlar, galibiyet değil. Misal geçen sene miydi neydi verilmeyen 1-2 ortada penaltı neticesinde dakika 90'da Fener'in alabileceği net bir penaltı da sanırım Cüneyt tarafından sayılmamıştı. Ama sen daha iyi takımsan geriden gelip de kazanırsın, haksız penaltının da iade i itibarını alırsın. Geçen yıl Kadıköy'de olduğu gibi. Hakem etkilidir ama günün sonunda beceriye göre maçın sonucunu oyuncu ve oyun kalitesi belirler. Hatay'ın 80 dakika tempolu pas ve oyunla şebeğe çevirdiği Fener'e Galatasaray yenilirse ortada hakemden fazla konuşulacak çok şey var demektir.

Ya şu hakem olayına ayar oluyorum. Ulan millet dünyanın her yanında çıkar oynar başka bisey düşünmez. Biz oyuncularımızdan önce hakeme bakıyoruz. Öyle bir iğrenç hale gelmiş ki bu Türk futbolu sırf Galatasaray i seviyoruz diye bakıyoruz. Yazık ya şu insanların bir futbol zevki kaldı onuda mahv etmeyin ya.

Onyekuru'ya yapılacak ilk faulde çok sert itirazda bulunmamız gerek.Şeytan geçen hafta sert filan falan bişeyler zırvalamıştı.
Bunu yazmak istememiştim ama sen yazmışsın hocam. Maalesef buna dikkat etmek gerekiyor. Ben açıkçası böyle bazı pislikler bekliyorum inşallah yanilirim. Eğer olurda bizden birine bilinçli sakatlık yasatirlarsa mesut oyuna girdiği anda bizden birinin kendini feda edip mesutu sezon sonunda kadar ucurmasi gerekir. Dişe diş kana kan. Hep söylüyorum rekibini kendi silahıyla vurmak kadar etkili birşey yoktur. Bizim Galatasarayli yorumcuların biride çıkıp şunu demeli. Mesuta sert oynamalı tutan adam diye

Şu Konya maçı olmasa hakaten yedğimiz gol sayısı inanılmaz değil mi? Tek libero taylan onunda görevi o değil. Stoper donk luyi herkes sallıyor bekler desen yarım yamalak kaleci yok kalede:) hakaten çok büyük iş yaptık bence..

Sayılar geçen yıllarda da böyleydi ama Muslera hayatının en iyi sezonunu üst üste tekrarlamak durumunda kalmıştı. Bu yıl en az gol yemenin yanında en az net pozisyon veren takımız da. Zaten bu kalecilerle bu gol sayısında kalmamızı sağlayan da bu. Kuşkusuz Terim'in kariyerinin en iyi savunma takımı.

Hocam en yakın örnek Kadıköy de berabere kaldığımız Mac feghouli pozisyonu. Sonra yine sanırım bu seneki maçta Falcao pozisyonuna verilmeyen net penaltı. Yine Falcao golünü saçma bir ortasahada elle oynama ile saymayan cucu. 3 maç hocam :)

Falcao golü ofsayttan dolayı iptal olmuştu. Elle oynama olayı Lemina'nın penaltı pozisyonunda olmuştu.

Şu Konya maçı olmasa hakaten yedğimiz gol sayısı inanılmaz değil mi? Tek libero taylan onunda görevi o değil. Stoper donk luyi herkes sallıyor bekler desen yarım yamalak kaleci yok kalede:) hakaten çok büyük iş yaptık bence..
0x0-galatasaray-goztepe-macinda-kareler-1514141179880 (1).webp

büyük olaylı maç olur bence. kırmızı kartların havada uçuştuğu bir maç bekliyorum.

Falcao golü ofsayttan dolayı iptal olmuştu. Elle oynama olayı Lemina'nın penaltı pozisyonunda olmuştu.
Doğru yanlış hatirlamisim bu saatte pek kontrol edesim gelmedi ama sonuç olarak giden 2 derbi ve 6 puan ve son iki sezonda bu olaylar. Geçmiş maçlarda da bunun örnekleri çok oldu.

Cücük normalde derbileri berabere bitirmeyi ilke edinmiş adam ama bu sene nedense biyeri ayrı oynuyor abuk subuk taraf tutmalar maçların kaderiyle oynamalar felan.

Bjk macında iki takımında gol atmayacağı çok belliydi. 0 0a kitlenecekti maç. Gitti kırmızı verip maçın kaderiyle oynadı resmen

Kendi çizgisinin dışında bu sene dikkat etmek lazım

büyük olaylı maç olur bence. kırmızı kartların havada uçuştuğu bir maç bekliyorum.
Bizden Belhanda Arda ikilsi kirmiza yakın. Onlarda Caner Serdar Ozan sahadakilerden gerisi pek kavga gürültü çıkarmaz sanırim. Zaten derbiler eskisi gibi kavgalı olmuyor. Eskiden Türk çoktu kavgada çoktu. Zaten kavga gürültü olmasında herkes çıkıp topunu oynasın. Yıllarca savaş gibi derbi izlemekten bıktık. Futbol izlemek istiyor insanlar.

Cücük normalde derbileri berabere bitirmeyi ilke edinmiş adam ama bu sene nedense biyeri ayrı oynuyor abuk subuk taraf tutmalar maçların kaderiyle oynamalar felan.

Bjk macında iki takımında gol atmayacağı çok belliydi. 0 0a kitlenecekti maç. Gitti kırmızı verip maçın kaderiyle oynadı resmen

Kendi çizgisinin dışında bu sene dikkat etmek lazım
Yönetimin yerinde olsam vara bile atanmaması için uğraşırım.

hocanın başak maçının sonunda ikinci yarı farklı bir oyun denedik onu da yapabildiğimizi gördük gibi bir açıklaması da olmuştu. bu yüzden maça topu rakibe vererek başlayabilir.

belki yine ilk 45 dk topa sahip olup ikinci yarı hızlı hücumu deneyebilir ama defanstan pasla çıkmak riskli olabilir bizim açımızdan. geçen sene seri ve feghouli varken bunu çok rahat yapabiliyorduk ama bu oyuncularla yapabileceğimizi pek sanmıyorum.

bakalım hoca geçen sene çok iyi hazırlamıştı takımı bu sene de benzer bir performans görürüz umarım.

Geri
Üst Alt