Beraberlik muazzam olur

hocanın başak maçının sonunda ikinci yarı farklı bir oyun denedik onu da yapabildiğimizi gördük gibi bir açıklaması da olmuştu. bu yüzden maça topu rakibe vererek başlayabilir.

belki yine ilk 45 dk topa sahip olup ikinci yarı hızlı hücumu deneyebilir ama defanstan pasla çıkmak riskli olabilir bizim açımızdan. geçen sene seri ve feghouli varken bunu çok rahat yapabiliyorduk ama bu oyuncularla yapabileceğimizi pek sanmıyorum.

bakalım hoca geçen sene çok iyi hazırlamıştı takımı bu sene de benzer bir performans görürüz umarım.
Ben açıkçası hocanın özel bir planı olduğunu düşünüyorum. Bizim analizciler fena değil. Şimdi bizim fark etmemiş olduğumuz bir kaç açık mutlaka bulmuşlardır. Geçen sezon mesela alakasız şekilde bir anda hızlı uzun toplarla çıktık ve afalladilar. Yine vardır bir plan

hocanın başak maçının sonunda ikinci yarı farklı bir oyun denedik onu da yapabildiğimizi gördük gibi bir açıklaması da olmuştu. bu yüzden maça topu rakibe vererek başlayabilir.

belki yine ilk 45 dk topa sahip olup ikinci yarı hızlı hücumu deneyebilir ama defanstan pasla çıkmak riskli olabilir bizim açımızdan. geçen sene seri ve feghouli varken bunu çok rahat yapabiliyorduk ama bu oyuncularla yapabileceğimizi pek sanmıyorum.

bakalım hoca geçen sene çok iyi hazırlamıştı takımı bu sene de benzer bir performans görürüz umarım.
Fenerin yıllardır uyguladığı taktik bu. Özellikle süper final zamanı arena da yenildiğimiz maç geçtiğimiz 20 yılın özeti. Topu oynayan kazanmıyor derbilerde kurnaz olan kazanıyor. Son 2 senedir kurnaz oynuyoruz afalladilar iyice meyvesini de geçen sene aldik zaten. Bu maçta da aynı şekilde devam edelim. Erol toyu da kendini bi halt sanıyor çağdaşa alanyaya benzemez bizim kulüp adamı madara ederiz.

Karbonat bu maçta 0-0'a oynar çift önlibero bile çıkarabilir.Biz de topu fenere vermemiz lazım.Stoperleri hata yapmaya müsait bulacağımız kontralarla bitiririz maçı.
Aynen öyle. Erol Alanya'ya bile deli gibi kapandı. Yine kapanacak. Birde benim gördüğüm fener nezaman baskı yese çok fena geri yaslaniyor ve pozisyon veriyor. Hızlı oynadık mi duman olurlar. Hatay ileri üçlüsü bize mükemmel bir spoiler verdi bence

Ön liberoları yok ki. Mert Hakan, Ozan ikilisine baskı yaparsak topu da çıkaramazlar umarım Sosa da oynamaz
sosa oynarsa lehimize olur. adam fizik olarak bitik. sosa ve gökhan gönül varken bundan 5 kat daha kötü oynuyorlardi.

sangare epey seviye atlatti fenere

Karbonat bu maçta 0-0'a oynar çift önlibero bile çıkarabilir.Biz de topu fenere vermemiz lazım.Stoperleri hata yapmaya müsait bulacağımız kontralarla bitiririz maçı.
bu kadro nasıl? kontra için
1612388458598.webp

Yine pislik yapıp ortalığı karıştırmaya çalışacaklar
Sakatlık , kart vs olmadan bitiririz inşallah maçı

Az çok ne oynacagimiz şekilleniyor gözümde ama buraya yazmak istemiyorum herkes görmesin. Malum kanatlılar cirit atiyor internet ortamlarında :)

biz topumuzu oynarsak nereye gerginlik olacak yav onlar kendilerini gersinler dursunlar. 20 senedir ayni mevzu.
Bende aşırı gerginlik olacağını düşünmüyorum. Artık nesil biraz değişti genelde herkes hakeme itiraz ediyor. Şimdiki topçular eskiler kadar deli değiller yaw :)

Geri
Üst Alt