Babel
Kuru-Arda-Belhanda-Emrek
Taylan
Sara-Marcao-Donk-Yedlin
Muslera

Bence böyle çıkarız maça. İş saracchinin defansif ve belhandanın top kaybı performansında biter. Bunlr bizim adımıza olumlu olursa bence saçma bir gol harici gol yemeyiz. Hele şöyle dk 30a 1 gol atabilsek keşke işte o zaman 2. yarı Gedson kerem falan girerse pamuğu tıkarız fbye​

Onyekuru-Mostafa-Emre K. ileri üçlüsü başlangıç için denenebilir diye düşünüyorum. Orta üçlü ise Taylan-Belhanda-Arda olabilir. Defansta Yedlin-Sarrachi bekleri ve Donk-Marcao ikilisi, kalede ise Muslera. Özellikle Yedlin-Emre K. eşleşmesini merak ediyorum.
Emre umarım artık o korkaklığı üstünden atar da yedlinin göstereceği koşulara pasları atar. Top kaybı yapacam diye riskli pasları hiç denemiyor

Emre umarım artık o korkaklığı üstünden atar da yedlinin göstereceği koşulara pasları atar. Top kaybı yapacam diye riskli pasları hiç denemiyor
Sivasspor zamanlarında olduğu gibi şutör kısmını göstermeye başlar ise oldukça verim alabiliriz gibi geliyor bana. Emre K. topla arasının iyi olması ve bence fena olmayan hızı ile aslında bizim oynadığımız oyun için uygun. Umarım yedlin ile güzel bir uyum olur, bizim için kesinlikle önemli bir futbolcu diye düşünüyorum.

Emre soru işareti
Aslında feg yoksa şu an orada oynamayı en çok hak eden Kerem
Ama hoca oynatmaz büyük ihtimal

fb bu maça farklı bir motiasyonla çıkıyor, kadrosu da geçen seneler kadar kötü değil.

Sahanın her yerinde basıp topu alır onları iyi karşılamak lazım sonra en büyük gol ümidimiz tabi ki onyekuru.

daha önce fazla oynamamış yedlin, gedson, mohamed gibi isimler mümkünse 11de olmalı burada en çok ihtiyacımız olan şey sürprizler.

ft eşofmanlarını giymeli, eğer takım elbise giyerse bilin ki kaybedicez.

bunun dışında normal bir maçta bu kadrolarla her 10 maçın 7'sini kazanırız 2'sinde berabere kalırız zaten kalite farkı çok açık.

.
.
.

Son düzenleme:
favori miyiz?
bence asla degiliz.
EtaVfSCXIAEylGJ

Yavasca havaya girmeye baslamaliyiz.

Yine hep beraber herzaman heryerde kol kola omuz omuza haykiriyoruz ki: FAA

Hakemin Yaşar Kemal Uğurlu olması söylenmekte sosyal medyada. Eğer bu herif olursa maç değil ızdırap izleriz. Saçma sapan bir pozisyon için kesin fenere bir penaltı verir,kolay sarı kart çıkarır, kırmızı çıkarma olasılığı da yüksek. Zırt pırt oyunu durrurur gereksiz faullerle, maçı soğutur. En nefret ettiğim hakem kendisidir. Geçen yıl rizede bizi doğradı bu hakem müsveddesi.

Onun dışında teknik, taktik anlamda ezeriz. Bir şekilde gol(ler) buluruz. Kanat beklerimizin çok dikkatli olması gerekiyor. Özellikle saracchi, samuel osayi gibi hızlı bir kanat oyuncusuna karşı tam konsantre oynaması çok önemli.

Geri
Üst Alt